DR Østjylland inviterer til åbent hus den 5. juni

Hvis man har lyst til at møde Anders Agger fra morgenstunden, tale med værterne fra ’Formiddag på 4’eren’ eller Micki fra ’Den Store Bagedyst’, er det værd at lægge vejen forbi DR Østjylland grundlovsdag.

  • Anders Agger er en af de mange, man kan møde hos DR Østjyllands åbent hus. (Foto: Halfdan Muurholm © Type 2)
  • Anja Thordal er vært på dagen i P4 Østjyllands programmer. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)
  • Micki fra Den Store Bagedyst laver konkurrence på dagen, (Foto: Carsten Mol © Type 1)
  • Det er muligt at møde Johnny Krone fra DR Trafik på dagen. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)
1 / 4

Alle, der har lyst til at se, hvordan DR Østjylland i Aarhus laver radio, TV og digital journalistik får muligheden for det grundlovsdag, søndag den 5. juni. DR Østjylland holder åbent hus mellem klokken 9 og 13 på dagen, og her vil man for eksempel kunne opleve værterne Anja Thordal og Lars Esmarch sende grundlovsradio frem til klokken 12.00 eller kigge nyhedsvært Frederik Dupont Hald over skulderen, mens han forbereder og sender de østjyske nyheder. Johnny Krone er også at finde på trafikredaktionen, hvis der skulle opstå kø på landevejene.

Gæsterne hos DR Østjylland vil også kunne møde flere andre velkendte navne fra andre af DRs radio- og TV-programmer. Anders Agger, som mange blandt andet kender fra ’Indefra’-programmerne på DR2, besøger DR Østjylland fra morgenstunden, og senere kommer Micky Cheng fra ’Den Store Bagedyst’ forbi for at lave en smagstest-konkurrence, ligesom ”den rigtige mand” – Jan Hammer – også er til stede.

Bliv livereporter på TV-Avisen

Som gæst vil man kunne prøve at være livereporter på TV-Avisen og tale med en fotograf, reporter og tekniker om dagligdagen på TV-nyhedsudsendelserne. Man vil også kunne prøve at blive interviewet til radioen hos DR Østjylland. Måske bliver interviewet endda sendt, men man får i hvert fald en lydfil med hjem. Værterne Britt Berglund og Kasper Harboe fra ’Formiddag på 4’eren’ vil være der, og det samme er Gry Mathiesen fra lørdagsprogrammet ’Uhørt’ på P4.

Hvis du har ris, ros og gode ideer, så kan det ikke blot gives til redaktionen på dagen, men også til p4´s dialogforum, der også vil være til stede. Dialogforum er et lytterpanel, der mødes fire gange om året for at give DR Østjylland feedback og være i dialog, så programmerne bliver vores alle sammens p4.

”I DR vil vi rigtig gerne åbne dørene så tit, vi kan og give lyttere, seere og netbrugere mulighed for at blive klogere på, hvordan vi arbejder. Vi vil naturligvis også gerne høre, hvad befolkningen synes om det, vi laver, og derfor er det over hele landet, at P4 holder åbent hus den 5. juni,” siger Gitte Kvist, der er redaktionschef for DR Østjylland. DR Østjyllands præcise adresse er Olof Palmes Allé 10-12, 8200 Aarhus N. Det er gratis at være med, og man kan bare dukke op på dagen. Der vil også være mulighed for at købe kaffe, vand, kage og andre gode sager, så husk kontanter.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk