Ny podcast-thriller på DR Podcast

Et fly eksploderer over København. Tiden står stille, mens vragdelene falder ned over Amager Fælled. Og så melder spørgsmålene sig; var det en teknisk fejl eller var det en forbrydelse?

  • 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich (Foto: Politikens Forlag © Type 2)
  • 'Det 4. Rige' er en ny podcast-thriller skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski. (Foto: Sonja Winckelmann Thomsen © Type 2)
1 / 2

Er der nogen overlevende, eller er alle 250 passagerer virkelig omkommet? Særligt for Christian er der et spørgsmål, der trænger sig mere på end alle andre; hvorfor var hans kæreste Birgitte om bord på flyet, der havde kurs mod München?

Sådan begynder ’Det 4. Rige’ DR Podcasts og Radiodramas nye thriller i otte afsnit. Og der er dømt både action, spænding og vilde konspirationer. Intet er nemlig, som det ser ud til, og den tjetjenske kvindelige passager, som havarikommissionen hurtigt peger på som den skyldige, kan umuligt have udløst bomben.

Det mener i hvert fald havarikommissær Rebekka, men hendes teorier bliver ikke hørt, og Rebekka er alene med sin fornemmelse af, at der står større kræfter bag tragedien over København. Af omveje finder hun frem til Christian, og sammen beslutter de sig for at finde svar på deres spørgsmål. Deres søgen efter sandheden fører dem til Wien og tæt på en hemmelig hær med en enorm magt og med tråde langt ind i det europæiske samfund. Lige bag dem er to mænd, der følger deres mindste skridt og som ikke tøver et sekund med at dræbe, når deres sandhed skal forsvares og beskyttes. I sidste ende er spørgsmålet dog, om sandheden overhovedet findes eller om den blot er en konstruktion i et enkelt menneskes forvirrede hoved?

’Det 4. Rige’ er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. De to står bag flere internationale bestsellere 'Den sidste gode mand', 'Søvnen og døden' og 'Den genfødte morder'. ’Det 4. rige’ er Kazinskis første thriller til DR Podcast, men tempoet, spændingen og ikke mindst det store konspiratoriske plot lægger sig ikke langt fra romanerne.

Rebekka spilles af Marijana Jankovic og Christian af Jacob Lohmann. Derudover kan man blandt andre høre Peter Gantzler, Henrik Birch, Mads Riisom og Jens Jørn Spottag. Serien er instrueret af den erfarne instruktør Louise Friedberg.

Det 4. Rige er en serie i otte afsnit. Det første kan høres på www.dr.dk/podcast fra mandag den 5. september.

For mere info:

Kontakt: Producent Dorthe Riis, dorl@dr.dk

Telefonnummer: 28545944

Afdeling: DR Fiktion

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter