SOHN i DR Koncerthusets Studie 2

Den publikumsafholdte Christoph Taylor a.k.a SOHN trækker på R’n’B-influeret elektronik og skaber sine egne højtragende soniske universer. Til januar udkommer det andet album ’Rennen’ og den 22. februar spiller SOHN i DR Koncerthusets Studie 2.

SOHN i DR Koncerthusets Studie 2 den 22. februar 2017 (Foto: Phil Knott © Type 2)

Det er gået stærkt for den engelskfødte musiker og producer Christoph Taylor, siden han i 2012 debuterede som SOHN og i 2013 hev en pladekontrakt hjem med 4AD. Taylor har skiftet sit tidligere hjem i Wien ud med californiske himmelstrøg, og det nye album er således optaget nord for det nye hjem i Los Angeles, og bliver det første, siden 2014s roste ’Tremors’. Optageprocesserne deler enkelte ligheder, og SOHN er da også fortsat med at finde størst spilleglæde om natten. Noget, der kan formodes at have fordelt lydsiden sin let åndelige dommedagstristesse. Én af SOHNs populære forcer.

På singlen ’Signal’ hersker melankolien igen i SOHNs lydunivers, det samme gør de bløde synthflader, subtile forvrængninger og eventyrlystne producerudladninger. Dog kan man ane en modningsprocess, der tør rodfæste lyden i mere enkle r’n’b kompositioner, der i højere grad lader sangen komme til sin ret. En udvikling vi glæder os gevaldigt til at se udfolde sig live. I 2014 spillede SOHN for et begejstret og fyldt Pumpehuset, og den 22. februar får København atter fornøjelsen, denne gang i Koncerthusets studie 2.

Koncerten præsenteres af Smash!Bang!Pow! og DR Koncerthuset.

Billetter i salg fredag den 11. klokken 10.00 på drkoncerthuset.dk

Facebook
Twitter