Anti-Popstars i Børneradio

"Rockstarz" - en ny fiktionsføljeton i Børneradio på P3 - parodierer med kærlig ironi tv-hittet "Popstars". Hér gælder det dog ikke om at kunne synge, tværtimod.Programmet går i luften den 8. oktober, og kører 4 uger med 16 afsnit i alt.

Jonny Hefty fra Aalborg (Foto: SONY Music / Signe Elisabeth Sloth © Type 1)

"Rockstarz" - en ny fiktionsføljeton i Børneradio på P3 -parodierer med kærlig ironi tv-hittet "Popstars". Hér gælder detdog ikke om at kunne synge, tværtimod. Programmet går i luften den8. oktober, og kører 4 uger med 16 afsnit i alt.

Med føljetonen "Rockstarz" tager P3sBørneradio både docu-gameshowet "Popstars" og musikbranchen generelt under kærlig, men skrap satirisk behandling. I "Rockstarz" skal der også udvælges en stjerne, men - i modsætning til "Popstars" - endelig uden sangtalent. Til gengæld er det et plus at kunne smide fjernsyn ud af vinduet, brække sig og besvime på scenen, præcis som en ægte rockstjerne...

Ligesom i "Popstars" holdes der auditions og workshops, hvor dehåbefulde rockstjernefrø leverer deres bedste performances.Den heldige vinder styles, og så er årets rocknavn på banen,hurtigere end man kan sige "Sid Vicious".

"Rockstarz" tager pis på både pop, rock og en lang række andremusikgenrer. Man kan også møde nogle ret syrede typer, som f.eks.brækeksperten DødsBo, Kraftedme-Manden og konkurrencedommeren SimonKlunker.

Holdet bag "Rockstarz" består af 3 jyskerappere, JonnyHefty  (der også optræder som figur iføljetonen) og "9'eren" fra Aalborg, samt "Jøden" fra Århus.Programmet produceres af den tidligere Rockers By Choice-mand ChiefOne, der for nylig har været producer for Christian.

       Se også:

 

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter