Bag om "Jul på Vesterbro"

Bag om "Jul på Vesterbro" følger optagelserne til årets voksenjulekalender med Anders Matthesen i alle rollerne. Eller er det nu også sådan? Hovedkaraktererne Stewart, Danny, Randi og Arne taler åbenhjertigt om arbejdet med at lave fjernsyn.

Bag om "Jul på Vesterbro" følger optagelserne til åretsvoksenjulekalender med Anders Matthesen i alle rollerne. Eller erdet nu også sådan? Hovedkaraktererne Stewart, Danny, Randi og Arnetaler åbenhjertigt om arbejdet med at lave fjernsyn.

Stewart deler ud af sin viden, mensglædespigen Randi får en stålwire spændt på ryggen. Danny stjælerhvad han kan komme i nærheden af og Arne indrømmer at de har snydtlidt - Julekalenderen er slet ikke optaget i december!

Instruktør Morten Lorentzen fortæller om deforskellige teknikker, han har benyttet for at få spillet mellemalle rollerne til at fungere. Anders Matthesen optræder ofte fleregange i samme billede, og det har været en vanskelig tekniskudfordring.

Musik er også en stor del af julekalenderensunivers og Bag om "Jul på Vesterbro" giver flere eksemplerpå sange, og de specielle instrumenter der er taget i brug.

Facebook
Twitter