BJARNØ 88, 100% DJ

I tre udsendelser tegner DR2 et varmt og humoristisk portræt af et meget specielt menneske - DJ’en Sylvester Bjarnø. En virkelighedens Buster Oregon Mortensen, der er smækfuld af livskraft og kvikke bemærkninger, og som det er umuligt ikke at holde af.

I tre udsendelser tegner DR2 et varmt og humoristisk portræt afet meget specielt menneske - DJ’en Sylvester Bjarnø. Envirkelighedens Buster Oregon Mortensen, der er smækfuld aflivskraft og kvikke bemærkninger, og som det er umuligt ikke atholde af.

Med kunstnernavnet Bjarnø 88 er SylvesterBjarnø er med egne ord 100 % DJ. Han er 22 år, ved alt om dansk hiphop og er en sand entertainer i alle de sammenhænge han indgår i.Fra onsdag 14. maj kl. 22.00 og de følgende to onsdage kan seerneopleve en dokumentar i tre dele på DR2, der emmer af varme oghumor. Et portræt af en dreng, der trods sin anderledeshed ogmodgang i livet bevarer en ukuelig optimisme og en grundlæggendelivsglæde, der virker smittende på os andre. Udsendelserne ertilrettelagt af Nanna Westh og Andreas Iversen.

100 % DJ

Bjarnø 88 har taget navn efter nummeret på sinlillebrors ishockey-trøje. Når Hvidovre Ishockey Klubs førsteholdspiller hjemmekamp er det Bjarnø, der styrer musikken. Det er ham,der sætter ’Who Let the Dogs Out’ på, når spillerne skøjter ind påbanen. Når modstanderne brænder en målchance smækker han lynhurtigtØstkyst Hustlers på med ’Han får for lidt..’ og, hvis Hvidovrevinder, er det Queen og ’We Are The Champions’, der brager ud overisen.

Selvom han ikke kan spille ret meget af det isit job som ishockey-DJ, er det dog den danske hip hop, der kan fåBjarnøs hjerte til at banke. Han er fan af Per Vers og JohnnyHefty, og den største drøm er at blive noget ved musikken. Bliverigtig DJ måske eller tage rundt til koncerter og tage billeder tilhjemmesider. Alt - bare det har med hip hop at gøre. Indtil videretjener Bjarnø 88 sine penge i pålægsafdelingen i Bilka.

Bjarnø flytter hjemmefra

Vi møder Sylvester og hans småtossede og megetkærlige familie i en skelsættende periode. Bjarnø 88 skal flyttehjemmefra og hans forældre er meget bekymrede for, hvordan det skalgå. På den ene side synes de, at det er vigtigt at han lærer atklare sig selv, og på den anden side er tanken om Bjarnø alene -med sin tunge DJ-pult ved et eller andet busstoppested i Vestegnen- sent om natten uhyggelig for dem.

Faren er også bange for at Bjarnø skal fåtæsk. Han færdes meget på egen hånd i hip hop-miljøet, går til allekoncerterne, drikker sig fuld og kan godt finde på at provokere. Ogsom faren siger: ’Han har jo ikke kræfter til at skrabe skindet afen kop kakao.’

Hvordan skal det dog gå for Bjarnø og hanshøjtflyvende ambitioner i en hård og trendy hip hop-verden? Og,hvad med den besværlige kærlighed? Følg med, når DR2 blænder op forBjarnø 88, 100 % DJ - fra onsdag 14. maj kl. 22.00.

Bjarnø 88, 100% DJ på DR2:

  • Onsdag 14. maj kl. 22.00: ’Bjarnø FlytterHjemmefra’. Det er på tide at drengen med det seje DJ-navn frigørsig fra sin mor.

  • Onsdag 21. maj kl. 22.00: ’Bjarnø SlårIgennem’. Sylvester Bjarnø har en drøm: Han skal være den sejesteDJ i byen.

  • Onsdag 28. maj kl. 22.00: ’Bjarnø ErForelsket’. Byens cooleste DJ bliver stillet over for et valg: Skaldet være Camilla eller Carina?

Facebook
Twitter