Børnenes MGP 2018 – Her er finalisterne

Den 17. februar 2018 klokken 20.00 går det løs i Gigantium i Aalborg, når en af årets største fester for landets børnefamilier bliver skudt i gang. Finalisterne kommer fra alle hjørner af Danmark og repræsenterer musikgenrer indenfor både rock, rap og pop.

Den 17. februar 2018 klokken 20.00 går det løs i Gigantium i Aalborg, når en af årets største fester for landets børnefamilier bliver skudt i gang. Finalisterne kommer fra alle hjørner af Danmark og repræsenterer musikgenrer inden for både rock, rap og pop.

De 10 finalister:

  • Ella, Karla og Sidsel med sangen: ’Godt at være venner’ (Virum)
  • The One & Only Boyband med sangen: ’Dine Rettigheder ’(Brønshøj og København)
  • Melissa & Victoria med sangen: ‘Jeg elsker dig’ (Haderslev)
  • Mille med sangen: ’Til næste år’. (Risskov)
  • Toby Oby med sangen: ’YouTube’ (København)
  • The Angels med sangen: Nu & her (Greve)
  • A&T med sangen: Det du gør (København)
  • Milo med sangen: Se mig (Kolding)
  • Thea og Rita med sangen: Hvis børn ku' bestemme (København)
  • Celina med sangen: Maskebal (Aakirkeby)

Mød deltagerne

The One and Only Boyband

Ella, Karla og Sidsel

Melissa og Victoria

Thea og Rita

Mille

Toby Oby

The Angels

Milo

Celina

A&T

Fælles musikvideo

Se den fælles musikvideo med alle deltagerne her:

Se når børnene får at vide, at de skal være med i MGP

Mere end 700 sange

I år har DR modtaget over 700 sange. Ud af dem blev 60 sange valgt til at gå videre til MGP-workshops, hvor børnene har fået hjælp af professionelle musikere og producere til at arbejde med deres sange. Det var Bastian, der vandt sidste års MGP med sangen ’Frikvarter’. Hvem der vinder den næste udgave af MGP bliver afsløret, når DR1 sender MGP den 17. februar klokken 20.00. Se mere på dr.dk/mgp.

Lindberg og Gintberg er værter

Det er sangerinden Mette Lindberg og børnevært Kristian Gintberg, der skal guide os gennem en aften, der i den grad er dedikeret til glæden ved musikken.

'Drømmen om MGP' - ny TV-serie fra den 19. januar

MGP er en konkurrence. Men for børnene er det ikke konkurrenceelementet, der fylder. Det er snarere sammenholdet, venskaberne, arbejdet med sangene og festen, der er i centrum.

Noget af det helt særlige ved MGP er, at finalisterne hepper, danser og synger med på hinandens sange, til trods for, at de er konkurrenter. Årsagen er, at de i forløbet frem mod showet er blevet venner, og den del af MGP kan man se meget mere af fra fredag den 19. januar klokken 18.20 og de næste fire fredage - hele vejen frem til show-dagen, når serien 'Drømmen om MGP', der er i otte afsnit – heraf dobbeltafsnit de første tre fredage – løber over skærmen på DR Ultra.