Charlotte Deleuran er ny produktionschef i DR Nyheder

DR Nyheders kommende produktionschef har mange års erfaring fra både produktionsmiljøet og TV 2.

  • Charlotte Deleuran bliver produktionschef i DR Nyheder (Foto: Lone Kröning Mogensen © Type 1)
  • Charlotte Deleuran bliver produktionschef i DR Nyheder (Foto: Lone Kröning Mogensen © Type 1)
  • Naja Nielsen er stedfortrædende nyhedschef i DR Nyheder. (Foto: Lars E. Andreasen © Type 1)
1 / 3

DR Nyheders kommende produktionschef er en kvinde med store resultater og mange års erfaring fra både produktionsmiljøet og TV 2.

Charlotte Deleuran, som der er tale om, har arbejdet som både redaktionschef og producer på Easy Film (Warner Bros Danmark), og hun var chefproducer, da TV 2 News blev skabt.

Senest har Charlotte Deleuran som ledende produktionschef været med til at designe TV 2’s nyhedscenter og forme TV2’s nyhedsstrategi i omlægningen fra tv-station til en flermediel nyhedsorganisation.

Det er præcis de erfaringer, Charlotte Deleuran skal bruge i DR Nyheder, hvor hun får ansvar for den produktionsmæssige rygrad i DR Nyheder - fra daglige nyheder til store begivenheder som et folketingsvalg.Udnytte de digitale muligheder”I et felt af gode ansøgere skilte Charlotte Deleuran sig ud med sin kombination af leverede resultater, stor ledererfaring og et godt menneskesyn. Hun kommer til at stå i spidsen for hele holdet af dygtige mennesker, der hver dag leverer Danmarks bedste nyhedsdækning på mobil, web, tv og radio,” siger stedfortrædende nyhedschef i DR Nyheder Naja Nielsen, der tilføjer:

”Charlotte skal sikre, at vi leverer høj kvalitet hver dag på alle vores platforme – og samtidig stå i spidsen for forny vores interne arbejdsprocesser, så vi udnytter alle de nye digitale muligheder optimalt og kreativt.”

Charlotte Deleuran kalder ”DR et ambitiøst og spændende hus”, og hun glæder sig meget til at blive en del af DR Nyheder.

”Jeg håber, at jeg med min brede erfaring fra 22 år i produktionsmiljøet - senest ni år som produktionschef i TV 2’s nyhedsafdeling - kan være med til at videreudvikle DR Nyheders nyhedsdækning og produktion. Jobbet som produktionschef i DR Nyheder, er simpelthen en opgave og udfordring, som jeg ikke kunne sige nej til,” siger hun.

Charlotte Deleuran tiltræder stillingen som produktionschef i DR Nyheder hurtigst muligt.

 

1. Jan Dohrmann Pressekontakt: Yderligere oplysninger

Facebook
Twitter