Christian Bitz bliver vært i nyt program på DR1

DR er på vej med et nyt program om fødevarer og sundhed. Programmets vært hedder Christian Bitz.

  • Christian Bitz (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Christian Bitz (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Christian Bitz (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
1 / 3

DR er på vej med et nyt program om fødevarer og sundhed. Programmets vært Christian Bitz dykker hver uge ned i danskernes indkøbskurv for at undersøge, hvad vores fødevarer egentlig indeholder, og om de er så sunde, som de udgiver sig for at være.

Hver dag bombarderes forbrugerne med information om nye superfødevarer og nye sundhedstips. Men det kan være en jungle at orientere sig i og svært at skelne mellem, hvad der er myter, og hvad der er fakta. Christian Bitz vil sammen med en medvært hjælpe seerne med at blive klogere på, hvor sunde de fødevarer er, som vi hiver ned fra hylderne i supermarkedet.

Christian Bitz er uddannet i human ernæring og har en tung faglig ballast med sig i rygsækken. Om den nye værtsrolle og programmet siger han.

-Jeg glæder mig til at være med til at lave et sagligt sundhedsprogram på DRs hovedkanal.  Samtidig er det en fantastisk mulighed for at hjælpe danskerne med at sortere i deres viden og sætte sundhedsinformationer i perspektiv, siger Christian Bitz.

En del af nyhederne

Det nye program har premiere sidst på sommeren og bliver en del af nyhedstimen på DR1. Christian Bitz’ faglige forudsætninger for at varetage værtsrollen matcher til fulde de ambitioner, DR har med programmet.

-Christian er både er en blændende formidler og har stor faglig viden på området. Derfor passer han perfekt til vores nye program. Han har skåret igennem sundhedshysteriet og givet rigtigt mange danskere et mere realistisk og overskueligt billede af, hvad der skal til for at leve sundere siger kanalchef for DR1, Lotte Lindegaard.

Om Christian Bitz                                                                       

Christian Bitz er uddannet cand.scient. i human ernæring. Han er pt. forskningschef på Herlev Hospital og er forfatter til flere bøger om sundhed. Bitz er en af Danmarks flittigste foredragsholdere og har gennem flere år været fast ernæringsekspert på TV2 og fast klummeskribent i Berlingske Tidende og iForm.

1. Charlotte Gylstorff Pressekontakt: Yderligere oplysninger

Facebook
Twitter