D' Store Mix: Send os dit DJ-set

Lyttere med DJ-ambitioner kan nu sende deres eget DJ-set ind til D' Store Mix på P3 - vinderen får bl.a. lov at varme op i FunkyRoom til ...at the radioHOUSE pt. V, 10. maj 2003.

  • DJ Krede (Foto: Peder T. Pedersen © Type 1)
  • Thomas Madvig fra Det Store Mix (Foto: Peder T. Pedersen © Type 1)
  • DJ Krede og Thomas Madvig ved det seneste house-party (Foto: Peder T. Pedersen © Type 1)
1 / 3

Lyttere med DJ-ambitioner kan nu sende deres eget DJ-set ind tilD' Store Mix på P3 - vinderen får bl.a. lov at varme op i FunkyRoomtil...at the radioHOUSE pt. V, 10. maj 2003.

Nu har P3-lyttere og andre med en DJ i maven den helt storechance: Krede og Madvig, værterne bagD' StoreMix på P3, opfordrer nemlig lytterne til at sendederes eget DJ-set ind, enten på CDR(ecordable) eller på Minidisc,med start i morgen lørdag 15. marts 2003.

Personen bag det fedeste mix får lov at varme op til detkommende ...at the radioHOUSE pt. V 10. maj 2003, og fårdesuden lejlighed til at spille et gæste-set på Det Store Mix på etsenere tidspunkt.

Alle kan i princippet deltage. Krede og Madvig understreger dog,at der i FunkyRoom'et lægges hovedvægt på housemusik i den funky ogdybe ende, og at det derfor ikke kan betale sig at sende et trance-eller HipHop-set ind til dem.

  • DJ-set til konkurrencen skal være D' Store Mix i hænde senest1. maj 2003.

'Vi kørte en tilsvarende konkurrence i forbindelse med tredjeomgang af ...at the radioHOUSE, og det var stor succes.Det var dengang en pige, Lille Mü, der vandt konkurrencen, oghun spillede et virkelig fedt set som opvarmning i FunkyRoom,'fortæller Krede.

Om ...at theradioHOUSE pt. V

Den femte ...at the radioHOUSE afholdes lørdag 10. maj2003. Der vil også denne gang være adgang til 3 forskellige rum,Funky, Main og Lounge. Infrastrukturenændres dog i forhold til de tidligere events, og indgangen flyttestil Radiohusets bagport. Der arbejdes stadig på LineUp'et.

 

Facebook
Twitter