’Damen og dyret’

Hvor meget dyr er der tilbage i mennesket? Det har Sara Frost sat sig for at undersøge. Sammen med sin personlige dyre-ekspert Anders Koefoed begiver hun sig ud i dyreriget.

Hvor meget dyr er der egentlig tilbage i mennesket? Det har værten Sara Frost sat sig for at undersøge. Sammen med sin egen personlige dyre-ekspert Anders Koefoed begiver hun sig ud i dyreriget for at finde ud af, hvilke følelser og egenskaber hun selv har til fælles med dyrene.

De ti afsnit af 'Damen og  dyret' handler om alt fra forfængelighed og sex til død og jalousi, når Sara både slagter, jagter, kærtegner og friserer dyrene. Første afsnit af ’Damen og  dyret’ handler om sex og sendes den 17. oktober kl. 20.30 på DR HD.

Hvordan er det at hjælpe en orne med at få udløsning? Og hvordan tænder man en so? Hvad er det mest sexfikserede dyr, og hvor møder man dyrearternes mindst sexhungrende medlemmer? Det er spørgsmålene, der dukker op, når Sara og Anders kaster sig ud i det første program om ’Damen og dyret’.  

Ugens udfordring

I jagten på at sammenligne drifter hos dyr og mennesker får Sara hver uge en udfordring fra Anders. Det eneste Sara ved om udfordringen er, at den tager udgangspunkt i programmets tema. Det resulterer ofte i situationer, hvor Sara kommer på et par noget anderledes opgaver og tester sine egne grænser af. Men hun er indstillet på at trodse betænkelighederne og tage udfordringen op, som det netop skete den dag, Anders sendte hende på overarbejde i grisestalden.

Carl-Mar Møller og Peter Lund Madsen i ekspertpanelet

Undervejs i programmerne får seerne perspektiv på ugens tema, når eksperterne Carl-Mar Møller, Peter Lund Madsen, Pernille Østrem, Eva Steensig og Christian Bitz på skift fortæller, hvad ugens tema betyder for dem, og hvad deres erfaringer er på området. Carl-Mar har et par håndgribelige opskrifter på, hvordan man tænder en kvinde, Peter Lund Madsen fortæller, hvordan man kan bruge magt til at slippe for dansetimerne med konen og endelig tror Eva Steensig på, at fordi sex er så eksponeret, kan det være svært for den enkelte at finde sin egen seksualitet.

Fra dyreriget til kontoret

Som en fast del af programmerne er der en række små sketches fremført af Mathias Helt Armstrong og Frederik Cilius Jørgensen fra DRs Satirehold. I det første program viser de to komikere, hvordan en hel almindelig dag ville se ud på kontoret, hvis mennesker opførte sig som pingviner – det mest sexaktive dyr af alle dyrearter.

Om ornen tændte på berøring og levende lys, hvad søstjernen opnår ved at skyde sæd i alle retninger og hvorfor pingviner har sex til højre og venstre kan du se og høre mere til den 17. oktober kl. 20.30 på DR HD.

1. Charlotte Gylstorff Pressekontakt: Yderligere oplysninger

Facebook
Twitter