Date mig på DR3!

Katrine og Frederik er to helt almindelige 30-årige singler, der nu har lagt deres datingliv i hænderne på DR3.

Katrine og Frederik er to helt almindelige 30-årige singler, der nu har lagt deres dating liv i hænderne på DR3. Se med, når DR3 gør alt for at afsætte dem på bare otte uger. Måske til dig?

Der er flere singler i Danmark end nogensinde før, og det på trods af, at der findes flere og flere muligheder for at finde den eneste ene – vi kan netdate, gå på Tinder, møde folk på Facebook eller noget helt tredje, men alligevel lykkes det ikke. Vi har svært ved at vælge – måske er der for mange fisk i havet, måske er græsset grønnere på den anden side, og måske er vi bare blevet for kræsne?

På date med to singler

På DR3 kan vi ikke redde alle singler i Danmark, men vi kan hjælpe Frederik og Katrine, der er to af de singler, der endnu ikke har fundet den store kærlighed. I to måneder gør DR3 for at hjælpe de to med at finde den helt rigtige kæreste. I sidste ende skal de selv vælge, men vi sørger for at få dem vist frem, så alle landets singler potentielt ligger for deres fødder, og vi stiller rådgivere og eksperter til rådighed for at guide og hjælpe dem.

DR3 følger processen helt tæt i de to måneder og er med på dates, både når det går godt og når det går skidt, det eneste krav vi stiller til Frederik og Katrine er, at de om to måneder skal vælge hvem af deres dates, der skal være deres nye kæreste!

Skal du med på date?

Katrine og Frederik er to helt almindelige 30-årige, der nu har lagt deres datingliv i hænderne på DR3. Med de to som levende eksempler ser ’Date mig på DR3’ nærmere på, hvorfor det er så svært for singler i 20’erne og 30’erne at finde den store kærlighed. Hvad er det, der gør, at vi vælger, som vi gør, og hvad er det vi vælger til og fra, når vi dater.

Samtidig tilbyder DR3 alle singlerne blandt seerne en helt usædvanlig mulighed for både at blive klogere på sig selv ved at følge de to singler i programmet og eventuelt selv at blive en del af programmet som date for en af de to.

”’Date mig på DR3’ er et anderledes datingprogram, hvor seerne selv har direkte indflydelse, fordi de selv kan kontakte de to singler. De får simpelthen telefonnummer og facebookoplysninger, og så er det bare at ringe! Seerne skal ikke stemme nogen ud eller ind, tværtimod, så får de mulighed for at sætte sig selv i spil, ved at tilbyde sig som en af de dates som Katrine og Frederik skal på i løbet af de otte uger. Det er altså ikke kun Katrine og Frederiks singleliv, der er på spil, men alle de singler, der sidder og kigger med, der også får chancen – om ikke for at få en date på tv, så i hvert fald for at blive klogere på, hvad der er der er på færde, når vi dater,” siger redaktør på DR3 Stine Preem.

’Date mig på DR3’ sendes første gang 11. marts klokken 21.00.

Kort om de medvirkende:

Frederik, 30 år og musiker, bor på Nørrebro i København. Frederik har ikke været i et fast forhold i seks år, mest fordi han ikke rigtigt har været klar til det. Nu er han dog nået til det punkt, hvor det betyder noget for ham at finde en kæreste. Frederik er egentlig ikke særligt vild med at date, han synes nemt det bliver lidt som en jobsamtale, så det bliver klart en udfordring for ham at lære at kunne lide at date.

Katrine

, 30 år og akademiker, bor på Nørrebro i København, men kommer oprindeligt fra Fyn. Katrine var sidst i et fast forhold for fem år siden. Katrine vil rigtigt gerne have en kæreste og dater meget, men har indtil nu ikke kunnet finde den helt rigtige mand i sit liv. Katrine er bestemt ikke bange for at date og har prøvet alle mulige typer mere eller mindre sjove dates. Det bliver en udfordring for Katrine at lære ikke at overanalysere sine dates.

 

1. Camilla Jensen
Pressekontakt: Yderligere oplysninger