De Sorte Spejdere sender fra Island

I tre dage fra torsdag 18. til lørdag 20. oktober sender De Sorte Spejdere live fra Iceland Airwaves-festivalen på Island. Og så er Spejderne den mest downloadede podcast i DR.

Anders Lund Madsen og Anders Breinholt sender 'De sorte spejdere' på P3 alle hverdage kl. 14-16. Første gang mandag 15. januar (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

I tre dage fra torsdag 18. til lørdag 20. oktober sender DeSorte Spejdere live fra Iceland Airwaves-festivalen på Island. Også er Spejderne den mest downloadede podcast i DR.

Havldelen af De Sorte Spejdere - dvs. AndersLund Madsen - sender direkte fra Island i tre dage; torsdag 18. -lørdag 20. oktober kl. 14.03-16.00. Både Anders og Anders har enforkærlighed for Island og har da også gentagne gange givet udtrykfor deres fascination af øen og ikke mindst den musik, der kommerderfra. Det råder Anders Lund Madsen nu bod på med en tur tilSaga-øen i Nordatlanten. Anders Breinholt er desværre blevetsyg.

Spejdere til trendy festival

Siden1999 er musikfestivalen ’Iceland Airwaves’ blevet afholdt iReykjavik, og De Sorte Spejdere deltager i år for at komme indunder huden på Island og den nye musik, det ’up-and-coming’, dettrendy eller med andre ord; det næste Bjørk.

Spejderne oplever det hele på nærmeste hold oggiver P3-lytterne et medrivende indblik i, hvorfor der er så trendyog smart og hipt ude i den mørke og forblæste Nordatlant. Andersvil frygteligt gerne være trendsættende og i et spinkelt håb om, atden trendy ånd kan smitte af på Spejderne, frekventerer de nuIceland Airwaves.

De Sorte Spejdere størst påpodcast

De Sorte Spejdere har netop slået DRspodcast-rekord i september måned. De Sorte Spejdere med AndersBreinholt og Anders Lund Madsen tegnede sig for imponerende 143.263downloads. I hele DR blev det til 478.375 downloads. Det er nyrekord i DR-regi, og en tydelig indikation for at podcast-mediet eri kraftig vækst på det danske mediemarked.

Læs mere om De Sorte Spejderepå dr.dk/spejderLæs mere om Iceland Airwavespå icelandairwaves.com

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter