Den fremmede

En kvinde splittet mellem to mænd, der på hver deres måde ønsker at gøre hende lykkelig.

En kvinde splittet mellem to mænd, der på hver deres måde ønskerat gøre hende lykkelig.

Skæbnen kan være lunefuld. Raphaella Phillips(Stacey Haiduk) har alt, hun overhovedet kunne ønske sig. Hun erung, smuk og rig, men det allervigtigste er, at hun elsker sinmand, diplomaten John (Darren McGavin), over alt på jorden, og atkærligheden er gengældt.

Den fyrre år ældre John er imidlertid syg, ogdet kaster en skygge over deres tilværelse i San Francisco.Raphaella holder humøret oppe, selv om tanken om at miste sinelskede tærer på hende. Men så opstår et af de tilfælde, der kunneligne skæbnen. I et fly på vej til New York kommer hun til at siddeved siden af advokaten Alex Hale (Robert Urich). Han er søn afhendes yndlingsforfatter, har bemærket hende på sine joggingture iSan Francisco og har i et stykke tid været betaget af hende påafstand. Raphaella afviser hans forsøg på at falde i snak, indtilflyet ryger ind i en voldsom storm. Luften er fuld af elektricitet,og hjertet sidder helt oppe i halsen på hende. Det kunne værehendes sidste øjeblik, og da de igen har fast grund under fødderne,har Raphaella og Alex en fælles oplevelse, der knytter demsammen.

Raphaella kunne under ingen omstændighederforlade eller svigte den mand, hun elsker mere end nogen anden, menhun har samtidig brug for én, der kan give hende den samme omsorgog kærlighed, hun giver sin mand. Raphaellas hjerte bliver mere ogmere splittet mellem to mænd, der hver for sig ønsker at gøre hendelykkelig. Da først John opdager Raphaellas hemmelige bekendtskabmed den fraskilte Alex, kan situationen imidlertid letforplumres.

Michael Millers ”Den fremmede” er bygget på enkærlighedsroman af Danielle Steel, der er en af verdens mest læsteforfattere. Steels bøger er blevet solgt i mere end 430 millionereksemplarer, og hun er den eneste forfatter, der har haft en bog påNew York Times’ bestseller-liste i over 400 uger i træk. ”Denfremmede” er led i rækken af Danielle Steel-filmatiseringer, somDR1 sender hver mandag.

Originaltitel: Danielle Steel’s A Perfect Stranger

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk