DMA 07: Stjernebesat show i topklasse

Der er lagt op til et brag af et show, når Danish Music Awards 2007 skydes af i KB-Hallen og på DR1 lørdag 3. marts. Nik & Jay, Nephew, Thomas Helmig, Natasja, James Morrison, Mikael Simpson og mange flere er på scenen til årets prisuddelingsfest.

Der er lagt op til et brag af et show, når Danish Music Awards2007 skydes af i KB-Hallen og på DR1 lørdag 3. marts. Nik &Jay, Nephew, Thomas Helmig, Natasja, James Morrison, Mikael Simpsonog mange flere er på scenen til årets prisuddelingsfest.

Med masser af priser og et højt profileretlineup, er der garanti for en fantastisk aften i selskab med detypperste inden for det danske musikliv. Det sker, når Danmarksstørste musikpris, Danish Music Awards, afholdes for 19. gang medlive-optrædener fra nogle af Danmarks bedste og mest populærekoncertnavne. Også et internationalt topnavn, James Morrison, harsneget sig ind, når DR1 sender direkte fra årets størstemusikbegivenhed lørdag 3. marts kl. 20.00.

Gode navne på scenen

Showet 3. marts byder på en række musikalskeoplevelser ud over det sædvanlige. Rasmus Nøhr har en overraskelsemed i baglommen og Ida Corr er gået sammen med DR Bigband inummeret ’Late Nite Bimbo’. Men mere kommer til - følg medpå dr.dk/dma.

Seere og publikum kan også opleve Nik &Jay, Nephew, Kenneth Bager, Thomas Helmig, Mikael Simpson &Sølvstorm, Natasja med Ms. Mukupa, Trolle Siebenhaar samt Vetooptræde direkte fra den røde og runde scene midt i KB-Hallen.

International verdensstjerne gæsterKB-Hallen

Årets DMA bliver også beriget fra deninternationale stjernehimmel, når James Morrison indtager KB-Hallenmed hittet ’Wonderful World’. Den 21-årige sanger og sangskriver erden nye stjerne på den britiske soulscene, der ellers sjældentbider skeer med sit amerikanske modstykke.

Tekst og musik er hans egen, og det fremføresmed en indlevelse og en stemme, som minder om en kloning af OtisRedding, Joss Stone og Terence Trent D’Arby eller en ung RodStewart.

Jacob Riising er vært

Det er for andet år i træk DRs slagfærdigevært, Jacob Riising, der skal styre Danish Music Awards 2007direkte fra KB-Hallen, hvor der er mulighed for at skabe en tæt ogintim stemning med mere end 2.000 publikummer.

Jacob Riising siger om DMA 07:

- Jeg glæder mig helt overdrevet til den 3.marts. Sidste år var jeg så nervøs lige inden, jeg gik på, at jeglovede mig selv aldrig at gøre det igen. Men da jeg blev spurgt, omjeg var frisk igen i år, sagde jeg straks; JA! Jeg fandt så senereud af, at de havde forvekslet mig med en anden Jacob, men det varfor sent, og de havde derfor svært ved at pille mig af igen. Denstemning, der er i KB-Hallen under sådan et stort show, er heltfantastisk. Ellers glæder jeg mig bare til at høre alle de fedebands, som optræder i år. Og så er det jo et plus oven i hatten, atder lige præcis i år er så mange af mine yndlingsbands, somoptræder.

Danish Music Awards på hele DR

DR dækker Danish Music Awards på alle medier,når det lørdag 3. marts afgøres, hvem der løber med åretsstatuetter.

16 af de 17 prismodtagere udpeges af enfagjury, men i en enkelt kategori, ’Årets Danske Hit’, er det P3’slyttere, der peger på, hvem de synes har fortjent prisen for athave lavet årets største danske ørehænger. Det sker i programmet’Mondo’, som sendes alle hverdage fra kl. 16-19. Her vil værterneHuxi Bach og Iben Maria Zeuthen mandag 26. februar skydesms-afstemningen i gang og præsentere de nominerede ikategorien.

Lørdag 3. marts laver Mondo optakt til showetfra kl. 16-19, og Huxi fortsætter med at lave optakt på DR1 -direkte fra den røde løber. På DR1 står Aftenshowet desuden iDMA’ens tegn i ugen op til showet.

P3 og P4 samsender 3. marts direkte fraKB-Hallen fra kl. 20 til 22, hvor Huxi Bach og Hans Otto Bisgaardfølger prisuddelingen på nærmeste hold og kommenterer slagetsgang.

I to uger op til showet kører DAB-radiokanalenDR Boogieradio nedtælling til årets DMA, og i den sidste uge op tilshowet er eftermiddagsfladen på kanalen plastret til med DMA ogkonkurrencer. Lørdag den 3. marts sender DR Boogieradio live frashowet, og vinderne spilles efterfølgende på den digitaleradiokanal.

Læs det hele på dr.dk/dma

dr.dk/dma kan man læse mere om de nomineredekunstnere, de optrædende, høre udvalgte numre, se videoerne,deltage i debatforum, få et historisk tilbageblik på DMA, vindebilletter læse de seneste DMA-nyheder og meget mere.

Billetter til Danish Music Awards 2007 kanstadig købes på Billetnet, tlf. 7015 6565 samtwww.billetnet.dk.

DR i samarbejde med IFPI

IFPI Danmark er den danske afdeling afpladeselskabernes internationale brancheorganisation. IFPI hararrangeret den årlige prisuddeling Danish Music Awards (tidligereDansk Grammy) siden 1989. Ud over hovedbegivenheden i KB-Hallen,der dækker rock, pop, hip-hop og lign., uddeles DMA Folk i Tønder10. marts, ligesom der i juni uddeles DMA Jazz og i september P2Prisen DMA Klassisk. Alle arrangementer tilrettelægges i samarbejdemed DR.

IFPI’s medlemmer står for ca. 95 % af denindspillede musik, som sælges i Danmark. Men Danish Music Awards eråben for alle pladeproducenter - også ikke-medlemmer.

Facebook
Twitter