DR JuniorKoret på sommerturne

DR JuniorKoret har i år eksisteret i fem år. Det fejres med koncerter på Samsø og i København, hvor koret synger danske sange, klassisk musik, nyere dansk og udenlandsk musik samt rytmisk musik.

  • DR Juniorkoret (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)
  • Lederen af DRs korskole, Susanne Wendt (Foto: Rasmus Lind © Type 1)
1 / 2

DR JuniorKoret har i år eksisteret i fem år - og det fejres med koncerter på Samsø og i København, hvor koret synger danske sange, klassisk musik, nyere dansk og udenlandsk musik samt rytmisk musik.

DR JuniorKoret laver koncerter og indspilninger til radio/tv og spiller en vigtig rolle i DR PigeKorets Jule- og Sommerkoncerter. I det daglige fungerer DR JuniorKoret som aspirantkor til DR PigeKoret - og ledes af Susanne Wendt.

Som aspirantkor arbejdes der målrettet, men der er også tid og plads til at sangerne udvikler sig på hver sin måde og i hvert sit tempo. Korets repertoire er bredt og inddrager rytmisk musik og til tider også værker med dramatisk karakter, og de ældste sangere i DR JuniorKoret assisterer ved lejlighed i DR PigeKoret.

De bedste af de næste

Susanne Wendt har været dirigent for DR SpireKoret og DR BørneKoret og DR JuniorKoret siden 2005. Derudover fungerer hun som producent for hele DR Korskolen. Susanne Wendt modtog i 2010 det ærefulde Emil Holms Legat af DR Symfoniorkestret 'for sit arbejde med at gøre børnene i DR Korskolen til de bedste af de næste'.

1. Line Breuning Pressekontakt: Yderligere oplysninger

Facebook
Twitter