DR MAMA præsenterer ’Emils damer’

I en ny programrække flytter Emil Thorup ind hos kendte danske kvinder i 24 timer. 'Emils damer' kan ses på DR HD fra mandag 27. februar klokken 19.30.

Emil Thorup har tit tænkt over, hvordan det mon er at være kæreste med en kendt. I en række nye portrætprogrammer, flytter han derfor på skift ind hos ti meget forskellige kendte danske kvinder i 24 timer for at finde ud af, hvordan de er som kærester. Følg Emil og alle hans damer på DR HD fra mandag 27. februar klokken 19.30.

Det er morgen, og ude foran din dør står din nye kæreste: Emil Thorup. Han er klar til at indtage dit hjem, nusse dig, agere den søde kæreste over for dine bedste venner og hjælpe dig med gode råd på dit arbejde. Men også til at snage i undertøjsskuffen og dybt inde i skabet - og prøve at kysse dig på munden, selvom I først lige har mødt hinanden, og klokken er ni om morgenen.

Dette er virkeligheden for bl.a. svømmeren Jeanette Ottesen Gray, sangerinden Sys Bjerre, sexologen Joan Ørting, realitystjernen Amalie Szigethy, tv-værten Ane Cortzen, skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke og Grand Prix-vinderen Soluna Samay, når de sammen med andre kendte danske kvinder i en række nye portrætprogrammer er gået med til at være Emils kæreste i et døgn. Du kan følge med i ’Emils damer’ på mandage fra 27. februar kl. 19.30 og de følgende ti uger.

Kærester under dynen, på arbejde og i fritiden

Seerne kan i de nærgående portrætprogrammer komme med helt ind under dynen, med på arbejde, møde vennerne og opleve nye sider af kvinderne, deres liv, og hvordan de er - eksempelvis i forhold til jalousi, parforhold, sex og karriere. Samtidig undersøger Emil deres måde at være kærester på: Er der overhovedet plads til en kæreste i deres liv? Hvem har bukserne på, når de er i et parforhold? Roder de? Kan de lave mad? Og kommer karrieren eller kæresten egentlig i første række?

Grænserne bliver testet

Generthed er ikke en af Emil Thorups stærke sider, og han kaster sig ud i jobbet som de kendte kvinders nye kæreste med liv og sjæl. Han får samtidig testet nogle af kvindernes grænser og finder ud af, hvor tæt på de lader ham komme. Eksempelvis tilpasser han sig Jeanette Ottesen livsstil ved at hoppe ind under dynen til hende i et par meget små svømme-speedos. Hos Sys Bjerre starter han på rigtig kæreste-manér dagen med at lade vandet på hendes toilet og tømme tarmene for luft, mens hun lægger morgen-makeuppen. Senere på dagen retter han i bedste mening på hendes vokal og giver gode sangtips, når hun skal indspille i studiet. Ret skal være ret, og i slutningen af hvert program får kvinderne lov til at vurdere Emil som kærestepotentiale, og om de ville have lyst til at være kæreste med ham, efter de 24 timer er gået. 

  • ’Emils damer’: Mandage kl. 19.30 på DR HD fra 27. februar.

 

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter