DR Nordjylland byder indenfor

Mød medarbejderne eller få en snak med Søren Ryge eller Dorte Fals fra magasinet ’Penge’ på DR1, når DR Nordjylland holder åbent hus den 15. september.

  • Søren Ryge forlader haven og kan mødes hos DR Nordjylland den 15. september. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Dorte Fals kan mødes hos DR Nordjylland den 15. september. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • DR1 har netop indledt programserien 'Den Store Bagedyst', og den 15. september er det muligt at møde en del af redaktionen bag og høre mere om programmerne i Aalborg. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
1 / 3

Mød medarbejderne på DR Nordjylland eller få en snak med Søren Ryge eller Dorte Fals fra magasinet ’Penge’ på DR1. Alle vil være til stede, når DR Nordjylland holder åbent hus lørdag den 15. september mellem klokken 10.00 og 15.00.

DR åbner dørene over hele landet, og også hos DR Nordjylland i Aalborg har børn og voksne mulighed for at kigge indenfor på dagen.

Ud over kendte ansigter fra DRs tv-programmer får gæsterne også mulighed for at opleve, hvordan direkte radio bliver produceret,  og hvordan indslag bliver optaget og redigeret både til radio og tv. 

På dagen medvirker P4 Nordjyllands meteorolog Henrik Andersen direkte fra studiet i Aalborg.   Det samme gør radioens populære naturvejleder Karin Winther og en del af redaktionen bag DR1's nye tirsdagsprogram: 'Den Store Bagedyst'.

Dagen byder også på tilbud om motion og musikalske oplevelser.  DR Nordjylland samarbejder med de lokale DGI-foreninger i Aalborg Øst og tilbyder blandt andet GPS-løb på stierne ved DR-huset.  Bagefter kan man slappe af på plænen ved radiohuset, når Spinning Wheel spiller op.

Se hvordan radio laves

Dørene til radiostudierne står denne lørdag ikke på klem men på vid gab, så alle er velkomne til at kigge inden for på dagen, mens der bliver sendt direkte radio. Der bliver også mulighed for at møde og diskutere med DR Nordjyllands studieværter og chefer eller for at komme af med et tip, hvis man render rundt med en nyhed i ærmet.

”Vi glæder os til at invitere vores mange lyttere til en festlig dag i radiohuset. Det er et stort privilegium at producere radio og tv for licensmidler, og denne lørdag får lytterne en direkte mulighed for at se, hvad de får for pengene,” siger redaktionschef Gitte Sørensen fra DR Nordjylland.

DR holder åbent på ni adresser over hele landet den 15. september, og kan man ikke selv komme, sender ens lokale P4-distrikt fra løjerne fra klokken 10.03-13.00. Også P4-programmet ’Levende Lørdag’ mellem klokken 13.00 og 15.00 rapporterer fra åbent hus-arrangementerne i DR.

Direktøren for DR Danmark, Inger Bach, glæder sig til at byde DRs brugere inden for i det hidtil største åbent hus-arrangement i DR-regi.

”Vi vil gerne vise, at vi er til stede i hele landet – og at det betyder meget for os at være det. Vi glæder os til at møde danskerne og høre deres tanker om DR. Vi har også brug for dialog med vores brugere, hvis vi skal levere et endnu bedre produkt i fremtiden,” siger hun.

 

  Telfonnummer: 35207637   Afdeling: DR Nordjylland   Navn: Gitte Sørensen   Titel: Redaktionschef Anden kontaktperson Pressekontakt: Yderligere oplysninger

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter