DR Østjylland får ny redaktionschef

Martine Liv Kambskard bliver ny redaktionschef på DR Østjylland. Hun afløser Jens-Ole Winther, der er blevet tværgående chef i DR Danmark.

Martine Liv Kambskard bliver ny redaktionschef på DR Østjylland, efter at Jens-Ole Winther er blevet tværgående chef i DR Danmark.

Hun kom første gang til DR i 2002, hvor hun begyndte som praktikant på DR Midt & Vest. Siden er Martine Liv Kambskard steget i graderne, og mandag den 10. oktober er hun begyndt som redaktionschef hos DR Østjylland.

"Det glæder jeg mig utrolig meget til. Det er spændende, og jeg er selvfølgelig meget glad," siger den nyudnævnte, 32-årige chef.

Har været i forskellige DR-stillinger

Martine Liv Kambskard kommer fra en stilling som redaktionssekretær på DR Østjylland, som hun har bestredet siden september 2010. Fra at skulle tage de meget konkrete, journalistiske beslutninger om dagens historier, får hun nu et mere overordnet og langsigtet ansvar for
stationen.

Siden praktiktiden i de tidlige 00'ere har Martine Liv Kambskard været rundt i flere forskellige DR-stillinger i Jylland. Hun har blandt andet arbejdet som sportsreporter på DR Midt & Vest og leveret historier til 'Sport på 3'eren', ligesom hun har erfaring som nyhedsvært.

Undervejs har hun brugt tid på at udbygge sin oprindelige journalistuddannelse fra Syddansk Universitet med en kandidatgrad i journalistik (cand. public), hvor hun blandt andet har taget fag i ledelse.

  Telfonnummer: 35207120
  Afdeling: DR Østjylland
  Navn: Martine Liv Kambskard
  Titel: Redaktionschef
Anden kontaktperson
Pressekontakt: Yderligere oplysninger