DR Ung ansætter chef for det nye område ’Ekstern TV-Produktion & Tværgående’

Linda Etgar kommer fra en stilling hos Nuuday, og skal som en del af ledergruppen i DR Ung være med til at videreudvikle ungestrategien.

Linda Etgar tiltræder den 1. januar 2022. Foto: Emilia Therese.

Den 1. januar tiltræder Linda Etgar som redaktionschef for ’Ekstern TV-Produktion & Tværgående’, der er et nyt område i DR Ung som følge af DR’s digitale udviklingsplan.

Linda Etgar kommer fra en stilling hos Nuuday, hvor hun blandt andet har stået for lanceringen af kanalen Xee og været ansvarlig for at udvikle og eksekvere kanalens strategi samt indkøb af serier. Tidligere har hun i en årrække været hos den britiske public service-kanal BBC.

Ledende redaktionschef i DR Ung, Malene Birkebæk, siger:

- Jeg glæder mig enormt meget til at få Linda med om bord, fordi hun både kommer med kommerciel og public service-erfaring på tv-siden. Derudover har hun målgruppeforståelse og en rigtig god fornemmelse for de enkelte programmers strategiske funktion i porteføljen og i forhold til det brand, der skal bygges. Og så er hun vant til at arbejde tværmedielt og har i kraft af sit arbejde med Xee et godt kendskab til det eksterne produktionsmiljø i Danmark.

Som redaktionschef for ’Ekstern TV-Produktion & Tværgående’ får Linda Etgar ansvaret for blandt andet indkøb af non-scripted indhold til DRTV under P3-brandet, mens en anden vigtig opgave bliver at understøtte ungestrategiens visioner om en øget tværmedialitet samt brugerindsigt- og inddragelse i indholdstilbuddet.

Linda Etgar siger selv om jobbet:

- Jeg glæder mig meget til at være med til at definere det nye samlede P3-brand sammen med mine nye kollegaer. Særligt glæder jeg mig til at levere væsentligt og vedkommende public service-indhold og til at sætte dagsordner, skabe debat og formidle indhold på nyskabende måder, der hvor målgruppen er, siger Linda Etgar.

FacebookTwitter