Filmvært forlader DR

Værten på DRs filmmagasin 'DR2 Premiere', Mikkel Munch-Fals, stopper i DR. Han vil skabe filmene selv frem for at anmelde dem.

Værten på DRs filmmagasin 'DR2 Premiere', Mikkel Munch-Fals,stopper i DR. Han vil skabe filmene selv frem for at anmeldedem.

'Sorte Kugler' og Drag Me To Hell var blandt de film, som MikkelMunch-Fals kastede sig over i den seneste DR2 Premiere-udsendelse.Det skete i sæsonens sidste program den 8. juni, som dermed ogsåblev det sidste program med Mikkel Munch-Fals ved roret.

Mikkel Munch-Fals har siden september sidste år været vært påDR2 Premiere. Nu har han besluttet at forlade jobbet for i stedetat koncentrere sig om selv at skabe film. Det er ikke et ukendt jobfor Mikkel Munch-Fals, som tidligere har produceret blandt andetkortfilmen 'Partus', der i 2007 indbragte ham en Robert.

"Det har været en stor glæde at have Mikkel Munch-Fals i DR. Medsine faglige viden, sin personlighed og sin vilje til at lege medtv-mediet har han fornyet den klassiske genre "filmmagasinet" oggjort DR2 Premiere til et markant og populært program," sigerredaktionschef Søren Mikael Rasmussen fra DR Perspektiv.

Arbejder med nye værtsemner

DR arbejder allerede nu med andre mulige værtsemner. Indtil dahar Mikkel Munch-Fals sagt det sidste ord i DR2 Premiere, som isæsonafslutningen var:

"Film er eskapisme, når det er bedst. I biografen kan du bliveforelsket, uden at det ender i en skilsmisse. I biografen kan durejse til fremmede himmelstrøg uden at pakke en eneste kuffert. Ogi biografen kan du spise popcorn..."

Facebook
Twitter