Fletch vender tilbage - komedie med Chevy Chase

"Fletch vender tilbage" er som sin forgænger en uprætentiøs, legesyg komedie med den selvironiske charmør Chevy Chase i centrum.

"Fletch vender tilbage" er som sin forgænger en uprætentiøs,legesyg komedie med den selvironiske charmør Chevy Chase icentrum.

Komedien med Chevy Chase som denforklædnings-glade, pludren­de journalist Fletch blev en så storsucces, at den måtte få en efterfølger. Den kom så fire år efter i1989 og hedder "Fletch vender tilbage". Og også denne gang er detden første films adrætte, velfortællende instruktør MichaelRitchie, der står for løjerne.

I "Fletch vender tilbage" flygter den hårdtplagede journalist fra truende hustrubidrag og problemer på bladetog vender næsen mod Louisiana, hvor en tante har testamenteret hamen plantage-ejendom. Den viser sig at være en forfalden affære, menmere opmuntrende er et besøg af en ung køn lokal sagfører, Amanda,der fortæller, at der anonymt er blevet budt en kvart milliondollars for ejendommen.

Efter en hed kærlighedsnat vågner Fletch ogopdager, at Amanda ligger død ved hans side. Og det bliver startenpå et forviklet komplot, der gør Fletch til en efterstræbt personog det ikke altid i lige behagelig forstand. Endnu en sag­fører,denne gang mandlig, optræder på scenen, men også en tv-populærprædikant og hans kønne datter. Og Fletch får mere end rigelig brugfor sine forklædningskunster.

"Fletch vender tilbage" er som sin forgængeren uprætentiøs, legesyg komedie, med den selvironiske charmør ChevyChase i centrum. Leon Capitanos står for manuskriptet, og forudenChase medvirker Hal Holbrook som mistænkelig sagfører og JuliannePhillips som bedårende prædikant-datter.

Originaltitel: Fletch Lives

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk