Følg hele EM-slutrunden på ny digital radiokanal - DR Sport

DR Sport er den nye digitale radiokanal på DAB. Her vil man kunne følge alle EM-slutrundens kampe - i fuld længde, uden afbrydelser. Efter EM bliver kanalen til en sportskanal der 24 timer i døgnet opdaterer lytterne med de seneste sportsnyheder.

DR Sport er den nye digitale radiokanal på DAB. Her vil mankunne følge alle EM-slutrundens kampe - i fuld længde, udenafbrydelser. Efter EM bliver kanalen til en sportskanal der 24timer i døgnet opdaterer lytterne med de seneste sportsnyheder.

01Der godt nyt til sportselskere. Når den nyedigitale radiokanal DR Sport går i luften 12. juni påDAB er det samtidig startskuddet til 3 ugers intensivEM-dækning. Som den eneste kanal i Danmark transmitterer DRSport nemlig alle kampene ved slutrunden - i deres fuldelængde, uden afbrydelser.

Hans Krabbe

 og Frank With, beggekendt som kyndige fodboldeksperter fra Radiosporten, har fåettildelt det ærefulde hverv, at følge lytterne på tværs afgrønsværen når de store slag skal slås.

Mellem kampene vil kanalen løbende opdaterelytterne med de seneste sportsnyheder fra ind- og udland. Derudoverbliver der bragt interviews med de danske landsholdsspilleresreaktioner og kommentarer til kampene i EM puljerne og om holdetsegne chancer videre i turneringen. 

DR Sport - lytternes nyesportskanal

Når sendefladen på DR Sport ikke bliverbenyttet til transmissioner af sportsbegivenheder rundt om iverden, bringer kanalen de friskeste sportsnyheder i et nyhedshjulpå ca. 7 minutter, en form der har vist sig at være yderstsuccesfuld for DR Nyheder.

Redaktør Henrik Heide siger om den nye kanal:’DR Sport er lytternes sportskanal 24 timer i døgnet.Nyhedshjulene vil indeholde opdateringer af de senestesportsnyheder, særskilt uddybende interviews i relation tiligangværende events og decideret transmission uden afbrydelser afsportsbegivenheder med høj national bevågenhed. Derudover sender vispecialprogrammer i forbindelse med større sportsevents ogsportskampe af særlig interesse, f.eks. ved OL.’

Digitale radiokanaler på DAB

MedDR Sport er antallet af digitale radiokanaler på DAB oppe på11. 1. maj begyndte DR Event under navnet DR Royal at sende døgnetrundt om det forestående bryllup. Fra den 1. december kommer deryderligere 3 kanaler til, nemlig DR Erhverv, DRKanonkamelen og DR Gyldne Genhør. Lige nu kan du hørefølgende kanaler på DAB:

  • DR Nyheder
  • DR Soft
  • DR Jazz
  • DR Klassisk
  • DR Rock
  • DR Litteratur
  • DR Plus
  • DR Demokrati
  • DR Event
  • DR Boogie Radio