Ny indgang til DRs pressebilleder

DR har fået ny billedbase med pressefotos til redaktionel brug og omtale af DR og DRs programmer. Det betyder, at det i en periode vil være nødvendigt at benytte både DRs nye og gamle billedbase til søgning efter DR-pressebilleder.

I DRs nye billedbase finder du pressefotos til nye programmer og førstegangsudsendelser. Du åbner DRs nye billedbase via dette link dr.dk/pressebilleder.

Du skal oprette dig som bruger i DRs nye billedbase - også selvom du allerede er oprettet som bruger med et DR-presselogin til dr.dk.

I den gamle billedbase her på siden finder du pressefotos til allerede sendte programmer - men også til kommende programmer, der er genudsendelser.

Værtsbilleder og ikke programrelaterede fotos fra DR kan findes i begge billedbaser.

Alle DR-pressefotos er kun til brug i forbindelse med foromtale af DRs programmer eller redaktionel omtale af DR og DRs programmer. De må ikke anvendes til kommercielle formål. Hvis du vil bruge et billede til andet end foromtale eller redaktionel omtale, så kontakt DR Arkivsalg.

DRs pressefotos er opdelt i to forskellige kategorier – type 1 og type 2. Dette indikerer, at der er forskel på, hvilke rettigheder DR har til det enkelte billede. Kategorien fremgår af billedet. Læs mere om brugen af billeder her.

For hjælp eller spørgsmål kan du kontakte billedkoordinator Lone Kröning Mogensen på mail lomo@dr.dk og mobil 28544038 eller DRs pressetelefon på 35202070.