Frank Molinos forunderlige fortællinger (1:6)

DR2 indleder et stærk satire-efterår med ny og underfundig dansk satire fra Århus. Hver fredag aften i seks uger vil Frank Molino forbløffe og tryllebinde seerne med sine forunderlige fortællinger fra de allerinderte hjernekroge.

DR2 indleder et stærk satire-efterår med ny og underfundig dansksatire fra Århus. Hver fredag aften i seks uger vil Frank Molinoforbløffe og tryllebinde seerne med sine forunderlige fortællingerfra de allerinderte hjernekroge.

I den store by, på den stejle gade, i detskæve hus, for enden af de 99 trappetrin, i det fjerneste hjørne afdet gamle arbejdsværelse, sidder Frank Molino og skriver de mestsælsomme, dragende, dramatiske og vanvittige historier. Men hvorkommer disse historier fra?

Langt inde i Frank Molinos allerinderstehjernekroge, gemt bag hypotefysen, anden nervebane på højre hånd,ligger der en lillebitte bar, hvor tre små mænd ikke laver andetend at fortælle forunderlige fortællinger.

Malene Schwartz som orkdronning

Og derfor flyder der fra Frank Molinos hånd en række muntre ogrørende historier, som nu er klar til at rulle over skærmen ogfortrylle og forføre, fascinere og fængsle. Følg Engt & Allan ideres ukuelige kamp for at filmatisere mastondont-fantasyromanen"Orkriddernes Elverforbandelse" med Malene Schwartz i hovedrollensom Orkdronningen Sálámi. Se Shannon leve det ubekymrede driverliv,mens han roder sig ud i alverdens genvordigheder sammen med sinuvenlige ven Claus Jacobsen. Put dig til rette med engodnathistorie, hvor du kan møde Carsten den traurige bager,Hadrian Bonfils den megalomane pianist, Anne-Grethe og Hakim, dertræder dansen, lottovinderen Jørgen Ringgard med denfremtidssikrede plan, Poul den grimmeste mand i byen, og envingeskudt fugl, der både kan ryge og rejse.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk