Frode Munksgaard forlader DR efter 29 år

Efter omkring 1000 indslag og programmer forlader den kendte tv-vært DR den 1. maj

Efter omkring 1000 indslag og programmer forlader den kendtetv-vært DR den 1. maj

Journalisten og tv-værten Frode Munksgaard forlader den 1. majDR efter 29 års ansættelse.

Inden da skal han have færdiggjort en Temalørdag om egnsrettertil DR 2, og i de næste 10 programmer af ’Hammerslag’, der begynderi næste måned, er han også vært.

”Det har langt fra været nogen nem beslutning. For jeg forladeret job, hvor der fortsat var udfordringer, og hvor nyearbejdsopgaver ventede forude. Men i erkendelse af at jeg kun leverdenne ene gang, vil jeg sikkert ærgre mig over som pensionist, atder altså var noget, jeg ikke fik prøvet, siger FrodeMunksgaard.

I de senere måneder er tanken om at prøve udfordringer uden forDR blevet større. Og skal det være, så skal det være nu,mener han.

”Jeg har været i DR i næsten 29 år. Jeg har i alle årene haftutrolig mange spændende arbejdsopgaver, og jeg er ikke bange for atsige, at jeg har været en forkælet medarbejder. Derudover har jegogså oplevet at blive rost for mine programmer. Oven i købet vundettitlen som det bedste livsstilsprogram i 2003. Da jeg sagde minstilling op, var jeg ikke 100 procent klar over, hvad fremtidenville bringe. I dag er jeg en smule mere afklaret omkring det –uden at jeg dog kan løfte sløret nu”, siger han.

Frode Munksgaard har lavet omkring 1000 tv-indslag og-programmer i sine år i DR - for eksempel antikvitetsprogrammer,herregårdsprogrammer, en serie om Det Kongelige Sølvkammer,programmer fra Sønderjylland, ’Profit’, ’Hammerslag’ medantikviteter, biler, våben, tæpper, vine og boliger.

Men hvad nu Frode, kunne man spørge?

”Måske sidder jeg en dag som krovært et sted i Sydfrankrig.Måske sælger jeg sommerhuse på Vestkysten. Måske overtaler jeg minhustru til at klare husstandens indkomster, eller måske bliver jegRobinson-vært på en ny serie...fra Læsø ”, siger FrodeMunksgaard.

Facebook
Twitter