Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling

I de fire programmer 'Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling' følger DR3 sugardateren Gina Jaqueline, der dater rige mænd.

  • Gina dater rige mænd, og de sørger for, at hun ikke mangler noget. (Foto: Emma Matell © Type 2)
  • Gina dater rige mænd, og de sørger for, at hun ikke mangler noget. (Foto: Emma Matell © Type 2)
  • Gina dater rige mænd, og de sørger for, at hun ikke mangler noget. (Foto: Emma Matell © Type 2)
1 / 3

”Der hvor jeg kommer fra, var der ikke meget luksus. Det har jeg lavet om på. Jeg dater rige mænd, og de sørger for, at jeg ikke skal mangle noget. Det her er mit liv. Det er både nemt og kompliceret. Men det vigtigste er, at det er mig, der bestemmer.” Sådan indleder hovedpersonen selv den nye DR3-programserie ’Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling’. Gina er en ung kvinde på 27 år, som "spiser af livets frugter på en lidt anden måde end de fleste", som hun selv siger. Hun bor i en lille lejlighed i Københavns nordvestkvarter, men når hun ser sine sugardaddies, skal de ud at spise fint og på hotel, hvor champagne og en kingsize-seng venter. Sådan er det søde liv for hende. Men hvordan forklarer man, at man dater for at få dyre gaver og blive forkælet med luksus?

For halvandet år siden oprettede hun en profil på en sugardater-hjemmeside og har siden da datet rige mænd, som forkæler hende med dyre middage, hotelovernatninger og fine gaver. I øjeblikket dater hun to mænd, og hun er meget bevidst om, hvem hun vælger. Hun går kun ud med fyre, som hun ville have lyst til at gå ud med uden at skulle have noget for det.

”Noget, jeg hader, er, når folk tror, mit liv bare er nemt, at det er snyd, alt det jeg har, at jeg er kommet sovende til tingene. For det gør jeg ikke. Det kan godt være, jeg har en dyr taske, og jeg har flere, hvor de kommer fra. Men det er jo ikke, fordi jeg har fået dem gratis. Jeg har jo givet mere for dem, end nogen anden har. I sidste ende er det mig, der betaler prisen, hvis jeg knækker på det her,” fortæller Gina Jaqueline i programmet.

Frihed frem for alt

Gina er glad for den måde, hun lever sit liv på. Men hun kan ikke sige sig fri for, at det ind imellem kan være svært at holde tingene adskilt. Hun sætter sin frihed rigtig højt, men ved godt, at den frihed har en pris, og hun siger selv, at hun er blevet afhængig af den livsstil, som sugardating har givet hende. ”Jeg har ingen intentioner om at være en reklamesøjle for sugardating ved at være med i programserien. Det her er min historie. Og jeg er helt klar over, at det liv jeg fører, ikke er noget alle og enhver kan gøre, uden at det ødelægger dem. Jeg er meget bevidst om min livsstil, og at jeg kan klare det menneskeligt, fordi jeg er af en særlig støbning,” fortæller Gina Jaqueline.

Gråzonefænomen

Serien er optaget over ni måneder, og der er kommet fire programmer ud af det, som kan ses på DR TV fra søndag den 1. oktober og på DR3 onsdag den 4. oktober, klokken 21:30. Redaktør på DR3 Mads Kromann mener, at det er et vigtigt program: ”Sugardating er et gråzonefænomen. Er det kærlighed, er det prostitution eller begge dele? Gina er en klar stemme i den gråzone. Hun har bestemt sig for at fortælle om sit liv, og hun skammer sig ikke. Serien viser Gina som et helt menneske uden hverken at forherlige eller ynke. Det er et hudløst ærligt portræt på godt og ondt. Forhåbentlig efterlader serien seeren med et dybere indblik i en verden, de fleste har hørt om, men de færreste ved hvordan foregår,” siger redaktør på DR3, Mads Kromann. ’Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling’ har premiere på DR TV søndag den 1. oktober og på DR3 onsdag den 4. oktober, klokken 21:30.