Glædelig Jul med Tyge Dinsen

Når DR Midt & Vest går i luften juleaftensmorgen på P4 kan Tyge Dinsen fejre sit 25-års jubilæum som vært i den traditionsrige udsendelse Glædelig Jul.

Tyge Dinsen kan i år fejre 25-års jubilæum som vært på DR Midt & Vest's juleprogram Glædelig Jul (foto fra 1988). (Foto: Bent Paulsen © Type 1)

Når DR Midt & Vest går i luften juleaftensmorgen på P4 kanTyge Dinsen fejre sit 25-års jubilæum som vært i den traditionsrigeudsendelse Glædelig Jul.

Mange – rigtig mange – i det midt- ogvestjyske starter juleaftensdag med at tænde for P4, hvorstudievært Tyge Dinsen og hans hold sørger for, at lytterne kommeri den rette julestemning fra morgenstunden.

For nogle år siden talte man ikke mindre end52.000 opkald til Glædelig Jul. I løbet af udsendelsens tre timer(kl. 6.03-9.00) er cirka 30 personer heldige at komme hele vejenigennem til studiet, hvor de får mulighed for at fortælle om detbedste ved julen. Det er nemlig lytterne, der spiller hovedrollen iGlædelig Jul.

”For mange er det blevet en tradition atstarte juleaftensdag med vores udsendelse – der er dem, derligefrem stiller vækkeuret for at være med fra kl. 6. For nogle erdet også blevet en tradition at familien pynter juletræet, mens delytter til udsendelsen”, fortæller Tyge Dinsen, der i år kan fejre25-års jubilæum som vært i Glædelig Jul.

Foruden lytternes bidrag byder udsendelsen påquizzer, fællessang og musikalske gæster. I år er der besøg afBjørn ’Okay’ Hansen og hans søn Johnny ’Kandis’ Hansen, JesperLundgaard, Bent Bro og Anker Hviid fra Tørfisk, et kor fra Lemvig,børn fra Suzuki-violinskolen på Mors og Mette Jacobsen, der ersolist i den lokale opsætning af musicalen Chess. Sammen med TygeDinsen og spillenissen Gerhard Mark vil de være med til at sikrelytterne en hyggelig og underholdende start på dagen.

  • P4 DR Midt & Vest24. december kl. 6.03 – 9.00Glædelig JulUnder udsendelsen kan lytterne ringe på tlf. 97403000 med deres historier om det bedste ved julen.

FacebookTwitter