Harlequin: En usleben diamant

Romantisk drama i den populære Harlequin-serie.

Romantisk drama i den populære Harlequin-serie.

Advokatsekretæren Claire Barnard er hemmeligtforelsket i sin chef, Denny Montana, men hun har aldrig turde vise,hvad hun føler for ham. Claire er en sød, men lidt almindelig pige,og hun er overbevist om, at hun ikke har nogen chancer hos Denny.Og Denny har da også alt for travlt med sin playboy-tilværelse tilat værdige Claire mange blikke.

Men piben får en anden lyd, da Dennysstorebror Regan en dag valser ind på Claires kontor. Regan erkommet til byen for at overvåge salget af familiens vinplantage,der har tilhørt Montana-slægten i tre generationer. Denny har bedtsin kæreste, ejendomsmægleren Margo, tage sig af salget, og Reganer nervøs for, at Margo vil forsøge at mele sin egen kage.

Claires forvandling

Modstræbende lader Claire sig overtale til athjælpe Regan med at lokke hans bror ud af kløerne på Margo. Metodener simpel – Claire må lade som om, at hun og Regan er begyndt atdanne par. Regan satser nemlig på at gøre Denny irgrøn af jalousi –så jaloux, at han dropper Margo til fordel for Claire. Og Regan gårgrundigt til værks. Han hyrer de bedste stylister, og snart erClaire forvandlet til en sand skønhed. Men selv den bedste plan kanslå fejl. For Denny er ikke den eneste, der falder for denforvandlede Claire...

”En usleben diamant” er en romantisk tv-film iden populære Harlequin-serie. Alle filmene bygger på forlagetHarlequins kærlighedsromaner, der er udgivet i 100 lande på 24forskellige sprog og sælges i næsten 200 millioner eksemplarerårligt. ”En usleben diamant” bygger på en roman af Diana Palmer oghar manuskript af Charles Lazer, mens Tim Bond har instrueret.

Originaltitel: Harlequin’s Diamond Girl 

FacebookTwitter