Hokus Krokus (1:8)

Hokus Krokus holdet er klar, og forventningens glæde kan skiftes ud med gensynsglæden. Sæt kryds i kalenderen torsdag den 21. april klokken 20.00, hvor Puk Elgaard er klar med det første af otte nye programmer.

Hokus Krokus holdet er klar, og forventningens glæde kan skiftesud med gensynsglæden. Sæt kryds i kalenderen torsdag den 21. aprilklokken 20.00, hvor Puk Elgaard er klar med det første af otte nyeprogrammer.

I det første program er holdet iHvidovre.

Jens Erik har altid været en aktiv mand, ogdet kan selv en kræftsygdom ikke lave om på. Efter flere års kamp mod kræften trænger Jens Erik til enopmuntring. Den kommer i form af en veloplagt Puk Elgård, der medhjælp fra havearkitekten Morten Rask og de to energiske gartnere,Bettina Lundgaard og Torben E. Hoffmann, åbner havesæsonen med atforvandle en kedelig villahave til en aktivitetshave medbadminton-, golf- og basketbane på kun tre dage.

I de kommende programmer tager Hokus Krokusholdet til Middelfart - Svendborg - Øster Hurup - Skagen -Hedehusene - Hjørring og Store Heddinge, hvor mennesker, der på denene eller den anden måde virkelig har fortjent det, får en dejligoverraskelse.

Holdet knokler og alle vi andre får masser afinspiration, og så er der jo også lige den der glæde ved atovervære gode øjeblikke i andres liv.

Hokus Krokus har det hele.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk