Hold da fest: Det Elektriske Barometer i Studenterhuset Kbh

Det Elektriske Barometerets lyttere kan og vil selv. Et uskyldigt lyttertræf er vokset fra at være et lille møde - med lidt underholdningsmusik - til et større indie-musik arrangement med adskillige bands og DJs i Studenterhuset Kbh lørdag 24. maj.

  • Rasmus Poulsen og Tony Scott Jakobsen, værter på Det Elektriske Barometer. (Foto: © Agnete Schlichtkrull, Type 1)
  • Anna og Martha er arrangørene bag Barometer-lyttertræffet. (Foto: © Martha Hviid)
1 / 2

Det Elektriske Barometerets lyttere kan og vil selv. Etuskyldigt lyttertræf er vokset fra at være et lille møde - med lidtunderholdningsmusik - til et større indie-musik arrangement medadskillige bands og DJs i Studenterhuset Kbh lørdag 24. maj.

Det hele begyndte med at Anna Terp (13) skrev et lilledebatindlæg på internettet, som handlede om, at det kunne væresjovt for lytterne af Det Elektriske Barometer at møde hinanden.Martha Hviid (16) syntes, det var en god idé og blevmedarrangør.

Alternativ musik mm.

Muligheden for athøre noget som er anderledes, og noget som man ikke møder andresteder er det, der har lokket Anna og Martha til Det ElektriskeBarometer (DEB). Programmet med den brede vifte af alternativ musikfra ind- og udland karakteriseres yderligere af, at hitlisten erlytterbestemt.

Lytterne involverer sig desuden via internettets debatside ogved at skrive ind til programmets værter, Tony Scott og RasmusPoulsen. DEB har tradition for at læse nogle af lytternes breve op;noget som især Martha er glad for og deltager i. Hun mener, atoplæsningen gør at man ikke føler sig alene med sine problemer ogtanker. Det skaber en samhørighed, som forhåbentligt blive styrkettil festen på lørdag.

7 bands + 3 dj's = FED FEST!

Selvearrangementet i Studenterhuset har været en udfordring for Anna ogMartha, som aldrig har arrangeret noget lignende før. På trods afderes begrænsede erfaring og unge alder er det lykkes pigerne atskaffe syv hovednavne og tre DJs til spille, uden anden aflønningend fri bar og transportudgifterne betalt.

Om det er pigernes søde smil eller DEB's rennomé, som har gjortat folk har støttet op om begivenheden vides ikke. Ikke destomindre ser lineup'et sådan ud:

 - Moi Caprice (Michael Møller solo)  - The Magic Bullet Theory  - Learning from Las Vegas  - Geisha  - EPO-555  - Traening  - Mellowtone

 + DJ Tony Scott  + DJ Nanna  + DJ Screamin' Eric

Så hvis man vil se hvordan DEB's lyttere ser ud, eller hvis manbare kan lide udfordrende og eksperimenterende musik for fuldskrue, bør man kigge forbi Studenterhuset lørdag 24. maj. Eller mankan høre DEB søndag 25. maj kl. 20, hvor der nok kommer et pargodbidder fra aftenen før.

  • Det Elektriske Barometer's Lyttertræf Studenterhuset i København Lørdag 24. maj kl. 17.00 - 04.00

Det ElektriskeBarometer

Det Elektriske Barometer

sender hversøndag på P3 fra 20.03 - 22.00. Programmet stræber konstant efterat være på forkant med den mere alternative musik. Og den ugentligetop 10-liste er hovednerven. Værter: Tony Scott Jakobsen(tosj@dr.dk) og Rasmus Poulsen(rpo@dr.dk).