Invitation: Pressemøde på DR1-serien ‘Fred til lands’

Forud for premieren på serien ‘Fred til lands’ inviterer DR til pressemøde mandag den 23. september klokken 14-16 i DR Koncerthuset, hvor der vil være mulighed for individuelle interviews med skuespillere og holdet bag.

Den psykologiske thriller ‘Fred til lands’ bliver efterårets søndagsdrama på DR1 med premiere den 6. oktober. I serien møder vi en gruppe mennesker i et lokalsamfund, hvor ondskaben har slået rod. Sammen beslutter de at tage kampen op og fordrive ondskaben for at få det gode liv tilbage - men når man begynder at lege Gud, er der fare for, at man bliver til Djævlen. (© DR Design)

Den psykologiske thriller ‘Fred til lands’ bliver efterårets søndagsdrama på DR1 med premiere den 6. oktober. I serien møder vi en gruppe mennesker i et lokalsamfund, hvor ondskaben har slået rod. Sammen beslutter de at tage kampen op og fordrive ondskaben for at få det gode liv tilbage - men når man begynder at lege Gud, er der fare for, at man bliver til Djævlen.

Pressemødet finder sted i DR Koncerthuset mandag den 23. september klokken 14.00-16.00, hvor følgende medvirkende skuespillere vil være til stede: Lene Maria Christensen, Morten Hee Andersen, Claus Riis Østergaard, Dar Salim, Anders Juul, Marijana Jankovic, Jesper Riefensthal og Frieda Krøgholt.

Derudover vil den ene af seriens to hovedforfattere Marie Østerbye, producent Jesper Morthorst, dramachef Christian Rank og kulturdirektør i DR Henrik Bo Nielsen også deltage.

Tilmelding

Forudgående tilmelding er nødvendig af hensyn til koordinering af interviews.

E-mail med navn, medie og kontaktinformationer sendes til pressekonsulent Kirsten Baltzer Kahr på e-mail presse@dr.dk senest tirsdag den 17. september klokken 12.00. I din tilmeldingsmail bedes du skrive dine interviewønsker, som du efterfølgende vil få bekræftet i en opfølgende mail.

Der vil være mulighed for at se afsnit 1 og 2 af ‘Fred til lands’ forud for interviews.

‘Fred til lands’ er produceret af MOTOR i co-produktion med DR Drama og med støtte fra FilmFyn.

Serien får premiere på DRTV den 6. oktober klokken 6.00 og tv-premiere på DR1 den 6. oktober klokken 20.00.

Facebook
Twitter