Invitation til pressemøde: LIVE – DR’s nye musik-underholdningsprogram

Mød Sanne Salomonsen, Lina Rafn og programmets vært på pressemøde torsdag den 23. august.

LIVE er DR's næste fredags-underholdningsprogram.

DR glæder sig til at præsentere pressen for sit nye fredags-underholdningsprogram LIVE, som får premiere fredag den 31. august klokken 20.00 på DR1.

Pressemødet vil foregå:

Torsdag den 23. august klokken 11.00-12.30 på spillestedet Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 København K

DR og Nordisk Film TV har de seneste måneder arbejdet på højtryk for at udvikle det helt nye program, som giver seerne mulighed for i bedste sendetid at møde nogle af de mange nye musiktalenter fra den danske musikscene og være med til at kåre Danmarks nye liveartist på en ny måde.

DR’s underholdningschef Jan Lagermand Lundme glæder sig til at præsentere programmet, der fokuserer på netop live-musik, de spirende musiktalenter rundt i Danmark og den koncertagtige oplevelse. Derfor afholdes pressemødet meget passende på et spillested, der i mere end 30 år har lagt scene til meget alsidig livemusik – spillestedet Hotel Cecil, der for nylig åbnede i Copenhagen Jazzhouses lokaler.

Foruden en præsentation af selve programmet vil DR blandt andet præsentere programmets to coaches, Sanne Salomonsen og Lina Rafn. Programmets vært vil også blive offentliggjort på pressemødet, og alle tre står efter præsentationen til rådighed for både fotos og interviews.

Forhåndstilmelding er nødvendig og skal ske per mail til Anja Linnet fra Have Kommunikation på anja@have.dk senest onsdag den 22. august.

For telefonisk kontakt, ring til Anja Linnet på telefon 3150 1175 eller 2265 5348.