Jeppe Nybroe ny vært på TV-avisen

Jeppe Nybroe - DR Nyheders krigsreporter, rejsende udlandskorrespondent til verdens brændpunkter og reporter ved store nationale begivenheder - har sagt ja til at afløse som studievært i TV-avisen hen over sommeren.

Jeppe Nybroe - DR Nyheders krigsreporter, rejsendeudlandskorrespondent til verdens brændpunkter og reporter ved storenationale begivenheder - har sagt ja til at afløse som studievært iTV-avisen hen over sommeren.

Normalt oplever seerne Jeppe Nybroe iførtskudsikker vest i en af verdens krigszoner. Eller iført jakke ogslips, når der skal rapporteres fra store nationale begivenheder -kongelige eller politiske.

I løbet af sommeren vil seerne lære JeppeNybroe at kende fra en ny side. Den erfarne reporter har sagt jatil at afløse som vært på TV-avisen i en tre måneders periode henover sommeren.

”Det kan godt være strabadserende at rejserundt i alle mulige og umulige dele af verden, men jeg opfatter detsom mindst lige så udfordrende at skulle kaste mig ud i en helt nyrolle som studievært”, siger Jeppe Nybroe, der starter i sit nyejob midt i maj.

Jeppe Nybroe er uddannet journalist og harsiden sin ansættelse i DR i 1999 arbejdet som reporter ogtilrettelægger både på Nyhedsmagasinet, Kriminalmagasinet,Søndagsmagasinet og på indlandsredaktionen. Han har væretlive-reporter ved Folketingsvalg, store begivenheder i Kongehuset,præsidentbesøg m.m. Og de senere år har han været rejsendeudlandskorrespondent ved krig, naturkatastrofer og breaking newsofte i Mellemøsten.

”Jeppe har en fantastisk gennemslagskraft ogusædvanligt gode kommunikationsevner. Præcis det, der kendetegneren god studievært. Derfor er jeg meget glad for, at Jeppe har sagtja til værts-jobbet på TV-avisen”, siger Henrik Keith Hansen,nyhedschef på TV-avisen.

Efter sommer-vikariatet som tv-a vært vilJeppe Nybroe være tilbage på DR Nyheders udlandsredaktion klar tilnye reportagerejser til verdens brændpunkter.

 

FacebookTwitter