Josefine Høgh bliver ny vært på DR Sporten

Sportsreporter og tidligere elitefodboldspiller, Josefine Høgh, bliver ny vært på DR Sporten, når Sporten i begyndelsen af februar sender fast fra Aarhus.

  • Josefine Høgh bliver ny vært på DR Sporten, når Sporten på DR1 sender fast fra Aarhus fra 1. februar 2018. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Josefine Høgh bliver ny vært på DR Sporten, når Sporten på DR1 sender fast fra Aarhus fra 1. februar 2018. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Josefine Høgh bliver ny vært på DR Sporten, når Sporten på DR1 sender fast fra Aarhus fra 1. februar 2018. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
1 / 3

Sporten på DR1 får et nyt ansigt, når den fra 1. februar bliver sendt fra det nye studie ved havnen i Aarhus. Det er Josefine Høgh, der bliver en del af værtsteamet og skal guide seerne gennem nyhederne fra sportens verden.

Mange seere vil kunne genkende den 28-årige sportsjournalist fra Discovery Networks kanaler, hvor hun de seneste år har dækket både Superligaen, Europa League og landskampe som sidelinjereporter. Derudover har den nye vært selv en karriere som fodboldspiller på eliteniveau bag sig på diverse landshold og i OB, Skovbakken IK og Fortuna Hjørring, hvor det også blev til Champions League-deltagelse, et dansk mesterskab og plads på kvindernes A-landshold.

Vært med fodbold i blodet

Mens fodbolden altid har løbet i blodet hos Josefine Høgh, glæder hun sig nu til også at kaste sig over mange andre sportsgrene i sin nye rolle.

”Efter at have arbejdet med primært fodbold, er det en fed udfordring og et naturligt næste skridt at prøve kræfter med værtsrollen og alle de andre sportsgrene, jeg også brænder for. Det bliver samtidig fantastisk spændende at være med til at bygge Sporten op i Aarhus sammen med mine nye, dygtige kollegaer på DR Sporten,” siger den nye vært.

Josefine Høgh har en kandidatgrad i psykologi fra Aarhus Universitet. Og kombinationen af psykologi, journalistik og kærlighed til sporten vil hun gerne udfolde i sin nye rolle.

DR Sporten skal samle danskerne ved de store sportsbegivenheder, men jeg har også altid været fascineret af sportens personlige fortællinger og menneskerne bag præstationerne. Netop de historier er DR Sporten rigtig gode til at fortælle, og dem glæder jeg mig til at formidle, hvad enten det handler om de store sportsstjerner eller mere ukendte talenter – fælles for dem er dedikationen og kærligheden til sporten, som smitter af på os andre,” siger hun.

Lidt af et lykketræf

Hos DR Sporten glæder sportschef Søren Vestergaard sig over, at Josefine Høgh bliver ny vært:

”Det er lidt af et lykketræf, at vi har fået en så spændende profil med på holdet, når vi begynder at sende fra vores nye studie i Aarhus. Josefine har sporten i hjertet og er en meget kompetent sportsjournalist, som jeg glæder mig til at se i værtsrollen. Sammen med resten af vores stærke hold skal hun nok bringe fornyelse til DR Sporten, som vores nye rammer i Aarhus så fint lægger op til,” siger han.

Josefine Høgh er allerede tiltrådt sit nye job på DR Sporten. Hun vil kunne ses på skærmen i begyndelsen af februar 2018.

FacebookTwitter