Jul på DR1: Året der gik

Muntre øjeblikke, dramatiske begivenheder og pinlige episoder bliver gransket igen, når DR1 indbyder til et underholdende tilbageblik i ’Året der gik’, hvor seerne tages med bag kulisserne i DR Byen.

Muntre øjeblikke, dramatiske begivenheder og pinlige episoderbliver gransket igen, når DR1 indbyder til et underholdendetilbageblik i ’Året der gik’, hvor seerne tages med bag kulissernei DR Byen.

Det bliver en blanding af festligtindflyttergilde og tilbageblik, når DR Nyheder 28. december kl. 20sender ’Året der gik’ fra deres nye hjem - Newsroom i DR Byen. Iaftenens løb bliver seerne taget med på rundvisning bagtv-kulisserne, så de kan se, hvordan DR har indrettet sig frakælder til kvist i DR Byen. Desuden tager aftenens værter hul pådet nye år sammen med Aftenshowets værter, som kommer på besøg.

Populære værter

Som aftenensværter kan seerne opleve to af deres absolutte yndlinge. JeppeNybroe er forholdsvis ny som vært på TV-Avisen, men har i de sidste10 år serviceret seerne med engagerede reporter fra krigshærgedeområder, folketingsvalg og kongelige begivenheder. Puk Elgård er enaf seernes gamle favoritter. I det populære program ’Hokus Krokus’har hun gjort haveejere lykkelige i det ganske land,og hun harbragt danskerne sammen på tværs af kloden til overraskende ogbevægende møder i programmet ’Uventet besøg’. I ’Året dergik’-showet vil de to værter tage sig kærligt af gæsterne i studietog vise seerne de bedste klip fra 2006.

Råddent kød, Muhammedkrise ogwellness

Den festlige aften byder på både store øjeblikke,dramatiske begivenheder og pinlige episoder fra året der gik. Vikommer blandt andet omkring skandalen, der kan give de flestedanskere kvalme - nemlig den om det gamle, rådne kød. Vi ser ogsåpå chokket over pludselig at miste vores status som hyggeligt oggodmodigt lilleputland, da en tegning af Muhammed med en bombe iturbanen forårsagede dødstrusler og brændende ambassader ogdannebrogsflag.

Og så skal vi tage pulsen på danskerne! Denøkonomiske velstand har skabt nye livsformer i befolkningen.Danskerne er blevet storforbrugere af spabade og kropspleje, ogmillionerne ruller fra vores pengepunge og ind i velgørendeorganisationer. Samtidig får antallet af stressramte menneskereksperter til at tale om en stress-epidemi, og vi oplever et boomaf livsstilssygdomme. 2006 blev året for ’well-næret-ness’!

Personlige historier ogkendisser

Alle aftenens historier vil blive fortalt afmennesker, der på deres egen krop har mærketårets storebegivenheder. Blandt gæsterne finder vi blandt andet Naser Khaderog Abu Laban, der på hver deres måde var dybt involveret iMuhammedkrisen. Vi skal møde familien Hjorth, der mistede deres søni Irak. Helle Thorning, hvis anno horribilis pludselig tog en nydrejning. Don Ø, der har sat nye rekorder i år. FilminstruktørenSusanne Bier, der har tilbragt 2006 blandt verdensstjerner - Oghvem ved? Måske er der også besøg fra den store verden... Blandtaftenens gæster finder vi desuden den sorte spejder Anders LundMadsen, smagsdommeren og forfatteren Knud Romer, supermodellenLykke-May, skuespilleren Lars Bom og mange, mange flere.

Facebook
Twitter