Jul på Friland

I Frilandshaven på Djursland fejres der jul med helstegt rensdyr, grønkål og Politiets Big Band. Temalørdag er inviteret med.

I Frilandshaven på Djursland fejres der jul med helstegtrensdyr, grønkål og Politiets Big Band. Temalørdag er inviteretmed.

Jul iFrilandshaven

I Frilandshaven på Djursland,  består julemiddagen af helstegt rensdyr, gås og rødkål stegt over åbenild. Det hele foregår udendørs, når Jørgen Skouboe og Rikke SkovLauridsen tager imod gæster i haven, der er pyntet med rød- oggrønkål. Kokken Nikolaj Kirk steger rensdyret og laverrensdyrpølser, mens Frank Jensen fra Naturhistorisk Museum i Århussteger gåsen i molerovn.

Imens er den lokale præst i Feldballe, SørenPeter Hansen, blevet sendt i svedehytten sammen med Ouafa Rian, derer muslim. Her skal de brygge på et julebud, som kan bringe de toreligioner nærmere på hinanden. Indimellem serverer samfundsforskerJohannes Andersen gløgg i cafeen, mens han fortæller om danskernesforhold til juletraditionerne.

Og så er der korsang med rigtig juletwist ogmusik med Politiets Big Band, der stiller op 17 mand høj.

Læs også meget mere om Friland og julen dér påwww.dr.dk/friland.

 

Facebook
Twitter