Julehjerter og sød musik

Julehjerter og sød musik. Det er ingredienserne i dette romantiske juledrama med countrystjernen Naomi Judd.

Julehjerter og sød musik. Det er ingredienserne i detteromantiske juledrama med countrystjernen Naomi Judd.

Der er brug for lidt af et mirakel i Lily Waites fødebyBetlehem. Lily har opgivet en lovende karriere som countrysangerfor at undervise i musik på den lokale skole. Men nu er skolen oghendes stilling truet.

Cal Petersen er vendt tilbage til sin hjemby for at findebesparelser på skolens budget. Hvor kan der spares, hvor kan deromlægges, og hvor kan man fyre undervisere? Han har to uger i julentil det ubehagelige arbejde, inden han skal videre igen. Hansstørste bekymring er dog teenagedatteren Fern, der er kommet i enbesværlig alder og bestemt ikke er tilfreds med at skulle tilbringejulen sammen med sin far og sin bedstefar i et hul somBethlehem.

Mens Cal arbejder stille og roligt med budgetterne og den rapport,som kan forandre alles liv, forbereder Lily eleverne til den storejulekoncert. Hun opdager også, at Fern har et uopdaget musikalsktalent, og snart opstår der overraskende sød musik.

Naomi Judd fra countryduoen The Judds spiller hovedrollen sommusiklæreren Lily Waite, og i sin første større rolle demonstrererhun, at stammen aldrig står langt fra æblet, idet hun bestemt ikkegør familiens Hollywood-stjerne Ashley Judd til skamme. Desudenmedvirker tv-veteranerne Gerald McRaney og Andy Griffith som Cal oghans far. 

"Julehjerter og sød musik" er instrueret af Bobby Roth.

Originaltitel: A Song for the Season Amerikansk romantisk juledrama fra 1999.

 

Facebook
Twitter