Julen er også højtid på dr.dk

I sidste uge slog dr.dk igen sin egen rekord i antallet af besøg på en uge. Julekalenderen, Pakkelegen og ’Den hemmelige krig’ var blandt andre med til at hive tallet op på over 1,4 millioner brugere.

  • Julestemningen begynder på Olines ø, som er pyntet fint op i anledning af højtiden. (© Type 1)
  • Absalons Hemmelighed (Foto: Mike Kollöffel © Type 1)
1 / 2

I sidste uge slog dr.dk igen sin egen rekord i antallet af besøgpå en uge. Julekalenderen, Pakkelegen og ’Den hemmelige krig’ varblandt andre med til at hive tallet op på over 1,4 millionerbrugere.

Med over 1,4 millioner brugere blev uge 49 den bedste ugenogensinde på dr.dk. Den nye rekord i antallet af besøg på DRsnetsted i løbet af en enkelt uge slog den hidtidige rekord på 1,3millioner fra december 2005 med en stigning på syv procent.

”Det er helt igennem fantastisk. Tænk at 1,4 millioner danskerei løbet af sidste uge oplevede dr.dk. Det synes jeg er et udtrykfor, at vi, på trods af voldsomt øget konkurrence om brugernesopmærksomhed, stadig står solidt plantet på førstepladsen blandtindholdssites i Danmark,” siger chef for dr.dk Karen WestmanHertz.

Rekord i uge med generel nedgang

”Rekorden skyldes især vores planlagtejulesatsninger, blandt andre juletemaet, julekalenderen AbsalonsHemmelighed, Pakkelegen samt Olines juleø og Bamse-spillene forvores mindste brugere. Men derudover har debatten og sitet omdokumentaren ’Den Hemmelige Krig’ - som også kan ses on demand pådr.dk - også bidraget godt. Og så er det sket i et marked, derellers i denne uge er gået ned med to procent i gennemsnit,”tilføjer Karen Westman Hertz.

Dermed var dr.dk også en højdespringer på Foreningen af DanskeInternetmediers (FDIM) Top 20 med en vækst i antallet af brugere påsyv procent i forhold til ugen før. Nærmeste konkurrenter havde kunen vækst på tre procent.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter