Julie Berthelsen bliver vært på ’Formiddag på 4’eren’

Fra den 1. maj prøver sangerinden og tv-værten noget helt nyt, når hun mandag til fredag bliver fast radiovært på P4 – sammen med Kasper Harboe.

  • Julie Berthelsen bliver ny vært på 'Formiddag på 4'eren' sammen med Kasper Harboe. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Julie Berthelsen bliver ny vært på 'Formiddag på 4'eren' sammen med Kasper Harboe. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Julie Berthelsen bliver ny vært på 'Formiddag på 4'eren' (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Julie Berthelsen bliver ny vært på 'Formiddag på 4'eren' sammen med Kasper Harboe. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
1 / 4

Lytterne på P4 har snart udsigt til en helt ny stemme i radioen – og så alligevel ikke helt. Fra mandag den 1. maj bliver Julie Berthelsen ny, fast P4-vært på ’Formiddag på 4’eren’ sammen med Kasper Harboe, der har været vært på programmet gennem flere år. ’Formiddag på 4’eren’ er et af de allermest lyttede på P4 med 600.000 til 700.000 daglige lyttere. Det er et underholdningsprogram med spændende gæster og aktuelle diskussioner, der lader hele Danmark tale med om både det store og det nære. Alle hverdage mellem klokken 10.00 og 12.00 sendes det fra DRs studier i Aarhus.

”Julie Berthelsen er en empatisk og engageret kvinde, som er optaget af verden omkring sig – både hverdagsudfordringerne og de helt store spørgsmål, så lytterne kan godt glæde sig til at møde hende i radioen fra den 1. maj,” siger redaktionschef Tina Kragelund fra DR Danmark.

Mange år med julehilsner

Udover sin sangkarriere og hidtil fem album bag sig har Julie Berthelsen hidtil mest været kendt for sit arbejde som tv-vært. På DR1 har hun været vært for ’Julehilsen til Grønland’ fra 1999-2014, ligesom hun var vært ved Melodi Grand Prix på DR1 i 2010. Derudover har hun også haft værtsopgaver på TV 2 og TV 2 Charlie samt været musikvært for kanalen VH1. Selv siger Julie Berthelsen, at hun først og fremmest glæder sig. ”Det er nyt, og det er spændende. Og selv om det på en måde er inden for det felt, jeg i forvejen har arbejdet med som sangerinde, har jeg aldrig lavet radio på den måde før. Jeg ser frem til at lære en masse nyt, være ”på” hver dag, udvide min horisont og have kolleger omkring mig hver dag – endda en tæt én af slagsen i form af min medvært Kasper. Indrømmet er jeg også en smule nervøs, men jeg håber på alle måder, at jeg kan give det, jeg gerne vil – både til lytterne og til DR,” siger den kommende ’Formiddag på 4’eren’-vært.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter