'Kender du typen' tilbage på DR1

’Kender du typen’ tager hul på en ny sæson med Jens Blauenfeldt som vært. Den står igen på faglig viden, intuition og overraskelser, når livsstilsekspert Christine Feldthaus og reklamedirektør Niels Erik Folmann sammen med seerne tuner ind på kendte danskere.

’Kender du typen’ tager hul på en ny sæson med Jens Blauenfeldtsom vært. Den står igen på faglig viden, intuition ogoverraskelser, når livsstilsekspert Christine Feldthaus ogreklamedirektør Niels Erik Folmann sammen med seerne tuner ind påkendte danskere.

Også den nye sæson er præget af spontanitet,humor og hoveren, når de to livsstilseksperter rejser rundt i detganske land for at gætte de forskellige hjems kendte beboere. Denye programmer er fulde af store udfordringer og masser afoverraskelser. Vært Jens Blauenfeldt tøver ikke med at udnævneflere af den nye sæsons hjem til ’de mest spektakulære, programmethidtil har besøgt’. Hjemmene byder på masser af overraskelser forseerne - og de to eksperter.

Drengerøve og syngende bamser

I det første program kan du få et eksklusivtkig indenfor i et fantastisk stråtækt hus, som ligger i landligidyl bag et fuldvoksent smedejernsgitter og rigeligt medovervågningskameraer. Her bor aftenens kendte hovedperson sammenmed sin familie - og et bredt udvalg af syngende bamser! Hjemmetbyder på flere overraskelser - blandt andet et veludstyret legerumfor drengerøve.

Fif og overraskelser

Christine Feldthaus afslører, at det generelter materielle ting som pladesamlingen, bogreolen og køleskabetsindhold, der siger mest om husets beboer. ’Det mest overraskende eregentligt, i hvor høj grad de forskellige hjem afspejler deresbeboere’, siger Christine Feldthaus. Det gør dog ikke altid opgavennemmere, da livsstilseksperterne kun har et sporadisk kendskab tilnogle af den nye sæsons gæster.

Hvem vinder?

Hverken Christine Feldthaus eller Niels ErikFolmann har det godt med at tabe, så det går ikke stille af, når deto eksperter duellerer om håneretten. Kig med når Jens Blauenfeldtbyder velkommen i det første af ti kendte danskeres hjem.     

 

Facebook
Twitter