Klaus Riskær Pedersen i Café Hack

På søndag 19. september kl. 10.03 kan man komme tættere på en af Danmarks mest omdiskuterede forretningsmænd, når Klaus Riskær Pedersen besøger Søren Dahl i Café Hack på P4. Musikgæsterne i 2. time er Laura Illeborg & Jens Lysdal.

Hver mandag fortæller en kendt person i Kulturjournalen om et kunstværk, som han eller hun er særlig begejstret for. Denne gang er det forretningsmanden Klaus Riskær Pedersen, der på Statens Museum for Kunst, fortæller om den nu afdøde multikunstner Arthu (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

På søndag 19. september kl. 10.03 kan man komme tættere på en afDanmarks mest omdiskuterede forretningsmænd, når Klaus RiskærPedersen besøger Søren Dahl i Café Hack på P4. Musikgæsterne i 2.time er Laura Illeborg & Jens Lysdal.

Klaus Riskær Pedersen har prøvet det meste. Iyuppie-80’erne var han Danmarks ukronede guldreng nummer ét, derred på en bølge af succes i den danske finansverden, i startenaf 90’erne kom den helt store nedtur og det økonomiske sammenbrud iforbindelse med Accumulator Invest, og det store comeback iIT-branchen med CyberCity.

I kølvandet på Klaus Riskærs brogede fortid erder kommet et hav af retssager og tvister, men som en andenDuracell-kanin lykkes det altid for Riskær at komme på benene igenog fortsætte ufortrødent derudaf. Senest har Klaus Riskær startetet nyt selskab, CopyGene, der skal tjene penge på at nedfrysestamceller, som vil blive trukket ud af nyfødte børnsnavlestrengsblod, der senere i livet kan bruges i behandlingen aflivstruende sygdomme..

På søndag 19. september kl. 10.03 indfinderKlaus Riskær Pedersen sig i Café Hacks hyggelige omgivelser til entimes personlig samtale med Søren Dahl om livet som finansmandgennem næsten tre årtier og om karrierens op- og nedture.   KlausRiskær Pedersen får endvidere lov til at vælge et musikstykke, somhar haft stor betydning for ham.

P4 inviterer hver søndag lytterne på caféstemning, musik ogunderholdning. Café Hack sender fra den århusianske teatercafé afsamme navn med skæve historier, musik og fællessang.. Hvis publikumikke vil nøjes med at høre programmet i radioen, er de velkomne tilat dukke op og se programmet - og det gør de! Hver uge er dergæster fra hele landet i en propfuld Café Hack, hvilket er med til,at den festlige stemning er helt i top. Det er levende radio, hvorsåvel cafégæsterne, som lyttere spiller en rolle. Hver søndag erder inviteret en gæst, som fortæller om et emne eller enpassion.

FacebookTwitter