Krede stopper i DR

Radio- og tv-værten Kristian Pedersen, der de seneste to år også har været redaktør i DR Medier, stopper i DR.

  • Krede - Kristian Pedersen - stopper i DR, hvor han har været ad to omgange. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)
  • Krede Pedersen (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)
  • Krede Pedersen (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)
  • Krede Pedersen (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)
1 / 4

Radio- og tv-værten Krede, der de seneste to år også har været redaktør i DR Medier, stopper i DR.

Kristian Pedersen, som er Kredes navn på cpr-nummerbeviset, vendte efter to år uden for huset, tilbage til DR i 2009, som musikredaktør på DR2 og ansvarlig for P3’s events og musik. Derudover har han senest været med i udviklingen af DRs nye digitale radiokanaler og været én af de faste værter på den digitale kanal P6 Beat og sommervært på ’Aftenshowet’ på DR1.

”Krede har været en dygtig kollega og en glimrende vært. Jeg har forståelse for, at han nu gerne vil væk fra opgaverne i DR Medier og videre til produktionen uden for DR. Det ønsker jeg ham held og lykke med,” siger DRs radiochef Tor Arnbjørn.

  Telfonnummer: 35208625   Afdeling: DR Medier   Navn: Tor Arnbjørn   Titel: Radiochef Anden kontaktperson Pressekontakt: Yderligere oplysninger

”Efter et forår på P6 Beat og en sommerferie på ’Aftenshowet’, må jeg erkende, at jeg befinder mig bedst blandt kabler, der bliver trukket og ideer under udvikling. DR Medier og jeg har derfor aftalt, at jeg stopper pr. 1. september,” siger Kristian Pedersen, der endnu ikke har konkrete planer for sin fremtid.

Krede kom oprindeligt til DR i 1999 som P3-vært på D’StoreMix sammen med Thomas Madvig, og de var bagmændene bag DRs daværende undergrundsfesitval, Public Service. Derudover har han også produceret for eksempel Sommer Summarum og Boogie Prisen. D’Store Mix og Public Service

Facebook
Twitter