Lars Hjortshøj giver søndagen smilehuller på P4

Fra den 13. august er Lars Hjortshøj tilbage på P4 med talkshowet ’Badabing’, og fremover bliver det søndag formiddag, han sætter punktum for ugen.

Programmet, der kalder sig Danmarks mest velklædte, er snart tilbage på P4 – og nu er det søndag formiddag, kanalen trækker i stadstøjet. Efter at have holdt pause siden årsskiftet vender det humoristiske og satiriske talkshow ’Badabing’ tilbage på P4 fra den 13. august med Lars Hjortshøj som vært.

Historisk set har humor og satire altid klædt søndag formiddag rigtig godt, og til lige præcis dét er Lars Hjortshøj bare en af landets allerbedste.

p4-redaktør lars daneskov

Hvor det tidligere var fredag eftermiddag, at ’Badabing’ sendte hundredtusindvis af lyttere på weekend med højt belagt humør, er det i fremtiden søndag formiddag mellem klokken 10 og 12, man kan få morgenkaffen sjovt i halsen med masser af ”fake news”, satire og underholdende gæster.

”Netop som du troede, den var slut, får du et humoristisk søndagstillæg som belønning for, at du har overlevet ugen,” siger Lars Hjortshøj om 'Badabing's tilbagevenden.

'Hit med historien' flytter tilbage

P4-redaktør Lars Daneskov glæder sig til, at Lars Hjortshøj og et af kanalens mest populære programmer er tilbage:

”Historisk set har humor og satire altid klædt søndag formiddag rigtig godt, og til lige præcis dét er Lars Hjortshøj bare en af landets allerbedste. Da Lars abdicerede fra sin sendetid om fredagen, lovede vi hinanden, at vi skulle lege igen, når muligheden viste sig. Det gør den nu,” siger han.

Programmet ’Hit med historien’ med Dennis Johannesson, der siden marts har sendt søndag formiddag, vender fra den 13. august tilbage til sin normale sendetid fra klokken 12.15 til 14.00 om søndagen.