Mellem himmel og jord - Den sjette sans 10:10

Kan to helt almindelige mennesker telepatere? Har vi et energifelt omkring os, som clairvoyante kan se? Findes den sjette sans? Vi sætter et forsøg i gang, og møder Steen og Ulla som ikke er i tvivl.

Kan to helt almindelige mennesker telepatere? Har vi etenergifelt omkring os, som clairvoyante kan se? Findes den sjettesans? Vi sætter et forsøg i gang, og møder Steen og Ulla som ikkeer i tvivl.

Hvad sker der egentlig, når en hypnotisør fåret ellers velfungerende menneske til at opføre sig som en skrukhøne? Eller hvordan kan det være, at månen kan have indflydelse påvores helbred? Serien ’Mellem himmel og jord’ samler trådene iforsøget på at forstå tilværelsens uforklarlige øjeblikke.

Steen Landsly er clairvoyant, og har en sjettesans, som gør ham i stand til at læse aura. Vi har taget totestpersoner med op til ham for at se, hvad han kan sige om deresfortid. Kan Steen gennemskue en skeptiker? Og hvad er det han ser,når han læser aura?

Ulla Antilla har telepatiske evner. Hun harved tankens kraft meddelt sin ankomst til et kloster i Indien, hvorde ventede hende da hun kom.

Findes den sjette sans overhovedet og i såfald, hvad er den sjette sans? En psykolog mener, at vi menneskerhar en usynlig kommunikation iblandt os, men denne holdning mødermodstand fra fysikeren, der mener, at vi mennesker er fabulerendevæsner, der opfinder en tro på, at der er mere mellem himmel ogjord.

Ingen endelige svar

Serien ’Mellem himmel og jord’ præsentererigennem ti programmer personer, som har personlige erfaringer meddøden, drømme, mirakuløse helbredelser, hypnose, healing, engle,månens effekt, astrologi, alternativ medicin og parapsykologi.Programmerne leverer ingen endegyldige svar. Men forskelligefaggrupper med forskellige opfattelser og indfaldsvinkler til emnetfår lov til at give sin mening til kende.