Mere radio for børn og unge på P3

Seks timer kvalitetsradio for børn og unge efter skoletid - og børneradio lige i hygge-sig-på-værelset-timen.

Seks timer kvalitetsradio for børn og unge efter skoletid - ogbørneradio lige i hygge-sig-på-værelset-timen.

P3 rykker rundt på programmerne på P3 eftermiddag fra 1. januar2002 for at lave en sammenhængende eftermiddagsflade for børn, ungeog deres forældre.

Børneradio - med satire, quiz, underholdning, idoler og musik -flyttes fra den nuværende placering kl. 15-16 til kl. 18-19. Frakl. 12 og frem til kl. 18 står det på musik, skæve vinkler,musiknyt og gæster i studiet i tre programmer i rap: Kennneth K. ervært i de første to timer, Anders Breinholt og Henrik Povlsenstyrer Katapult mellem kl. 14 og 16 og fra kl. 16 sidder enten PiaRønn eller Peter Palshøj bag mikrofonen. Ved flytningen kommer DRsbørnetilbud i radio og fjernsyn til at hænge sammen, sådan at de10-13-årige kan se 'Børne1'eren' frem til kl. 18 og dernæstfortsætte på P3 med 'Børneradio'. De små kan se 'Fjernsyn for dig'kl. 18 - 18.30 på DR 1 og derefter fortsætte med Fabulatoriet, somsendes kl. 18.30 på P2 Musik & Kultur.

'Børneradio' på dr.dk:http://www.dr.dk/p3/idiot/'Fabulatoriet' på dr.dk:http://www.dr.dk/fabulatoriet/'Fjernsyn for dig' på dr.dk:http://www.dr.dk/oline/fjernsynfordig/

DUMMY

Facebook
Twitter