MGP 2003 – De unges Melodi Grand Prix: Shout!

Shout!Melodi nr. 6”Jeg tror, det kaldes kærlighed”Solister:Ida Holm Christensen, 10 årStine Wojcik, 14 årDansere:Anja Søgaard Miechels, 14 årLouise Bossen Nielsen, 14 årTina Pagel, 13 årPia Thomsen, 12 årCamilla Muxoll Søberg, 12 år

Shout! Melodi nr. 6 ”Jeg tror, det kaldes kærlighed” Solister:Ida Holm Christensen, 10 år Stine Wojcik, 14 år Dansere: AnjaSøgaard Miechels, 14 år Louise Bossen Nielsen, 14 år Tina Pagel, 13år Pia Thomsen, 12 år Camilla Muxoll Søberg, 12 år

Det var mere end bare en almindelig drøm, dergik i opfyldelse, da Ida fra Vorbasse og Stine fra Jelling fikbeskeden om, at de var med i ”MGP2003 – De unges Melodi GrandPrix”. Lige fra pigernes tidlige barndom har de nemlig haft lysttil at lave børne-tv. Stine var så stålsat, at hun som fem-årigskrev en ansøgning til DR’s B&U-afdeling om at blive vært, mensambitionerne hos Ida strakte sig til at få sin tegning vist i”Fjernsyn for dig”.

Til trods for at de to piger er veninder, erdet nok ikke et helt almindeligt venindeforhold. De fire årsforskel, og vidt forskellige interesser og temperamenter, hargjort, at deres venskab nærmere minder om et søskendeforhold. Dekan blive ualmindelig irriterede på hinanden, men de er helt sikrepå, at de altid vil forblive venner. Ida er til ridning oggymnastik, mens Stine sværger til fodbold. Stine ved ikke helt,hvad hun skal lave, når hun bliver voksen, mens 10-årige Ida ikkeer et sekund i tvivl om, at hun flytter til et idyllisk bondehus påFyn med sin datter Luna, sin søn Mark og sin mand Jesper.

En ting har pigerne dog til fælles. De gårbegge på LEGOLAND ® Show Academy, hvor de også mødte hinanden. I enspisepause kom de til at snakke sammen om MGP-drømmen, og flukssatte de to talenter sig ned og begyndte at skrive en sang til MGP.Og efter lang tids hårdt arbejde er der nu kommet ”Jeg tror, detkaldes kærlighed” ud af det. En sang pigerne selv betegner somrigtig fed pop. Og så gør det jo ikke noget, at de krydrer melodienmed to imponerende stemmer.

Facebook
Twitter