mgp 2006 – De unges Melodi Grand Prix

Siden sidste års mgp har tusindvis af danske børn selv stået med hårbørsten foran spejlet og leget mgp. Over 500 er gået skridtet videre og har sendt deres bidrag til DR. Nu er de 10 deltager til - ’mgp 2006 - De unges Melodi Grand Prix’ fundet.

Siden sidste års mgp har tusindvis af danske børn selv stået medhårbørsten foran spejlet og leget mgp. Over 500 er gået skridtetvidere og har sendt deres bidrag til DR. Nu er de 10 deltager til -’mgp 2006 - De unges Melodi Grand Prix’ fundet.

Så er det sjette gang, at 10 talentfuldespirer skal på scenen til ”mgp - De unges Melodi Grand Prix”. OgDanmark har tilsyneladende utømmeligt lager af musikalskeunger. Ligesom de tidligere år er det en flok håbefulde ungedeltagere, der har brugt sommeren på det de elsker; at synge ogdanse for at blive klar til årets mgp, der sendes lørdag 16.september kl. 20.00 på DR1.

Knap 900.000 seere så mgp i 2005, der på allemåder blev en stor succes. Alle deltagere havde en stor oplevelse,fik nye venner og tilsammen har børnene givet mange fantastiske ogsjove koncerter i årets løb. Årets udvalgte mgp-sange står absolutikke tilbage for sidste års niveau, så intet tyder på, atmgp-feberen mindskes i år.

Udvalgt ved casting

De mange bidrag viser, at mgp er blevet etcentralt forum, når musikalske børn gerne vil udtrykke deres glædeved at optræde og spille musik. DR har fået tilsendt i massevis afgode bidrag, og juryen, som har udvalgt de ti finalesange, kom ogsåpå hårdt arbejde, da de mange sange skulle lyttes grundigt igennem.For første gang i mgp’s historie blev de 10 sange fundet efter encasting.

- Vi har modtaget et væld af melodier fraunger i hele landet. Niveauet af de indsendte numre er rigtig højt.Det er en af grundene til, at vi for første gang i mgp’s historiehar udvalgt sangene ved en casting, hvor de 21 bedste varinviterede. Det var svært at sortere 11 gode sange fra, og juryenhar også haft gode diskussioner i udvælgelsesprocessen. Men vi erutrolig glade for de 10 fantastiske numre, som danskerne skal se oghøre d. 16. september. Og der bliver helt sikkert noget for alle,da der både er hiphop over rock til pop, siger mgp-redaktør, AnjaHauberg.

Masser af ung kærlighed

Aldersgrænserne i ”mgp 2006 – De unges MelodiGrand Prix” er 8 – 15 år. Musik og tekst til de ti udvalgte sangeskal være komponeret og skrevet af børnene selv, og de må gerne fåhjælp af en voksen. Hjælpen må dog ikke antage en karakter, hvorbarnet mister ophavsretten til sangen. Desuden må ingen afdeltagerne have udgivet musik professionelt før aftenens show.

Mange af sangene handler om de ting, børnenegår og tumler med til daglig. Om skolen, kærligheden og ikke mindstvenskaber. Men der er også sange der handler om cowboys, penge ogikke mindst gamle damer. Fantasien fejler ikke noget hosbørnene.

- Og den gode fantasi er et stort plus. Vilaver showet på børnenes præmisser. Derfor vil man også se et mgpmed masser af leg og humor. Mgp er jo en konkurrence, men vi gøralt for, at det ikke fylder det hele hos deltagerne og seerne. Detvigtigste er, at det er sjovt, siger Anja Hauberg. 

Men selvfølgelig optager konkurrenceelementetungerne lige nu. Selvom der stadig er en måned til, ungerne skalstå på scenen, er de i fuld gang med at finpudse deres optræden, såalt er klart til den store aften.

- Vi hører fra ungerne, at sangene bliversunget igen og igen, koreografien bliver indøvet ned til mindstedetalje, og så har de været i pladestudiet for at indspille deressang til en CD, der udkommer efter showet. Det har uden tvivl væreten rigtig sjov oplevelse for ungerne, siger Anja Hauberg.

Superseje Bruno

Selve showet bliver afviklet direkte fra DR iÅrhus. Og seerne kan glæde sig til at møde et nyt og temmelig umagemakkerpar. Signe Lindkvist, der har været vært på flere forskelligebørneprogrammer, skal styre løjerne sammen med bjørnen Bruno. Ogmed de to sammen er der vist garanti for masser af sjov, spas ogoverraskelser. Signe og Bruno mødte hinanden første gang, da desidste år præsenterede julekalenderen hver dag på DR1.

Brunos tv-debut viste, at der stadig er lidtvej til at blive en ægte tv-stjerne. Men sådanne små detaljer slårikke en bjørn med så meget selvtillid ud. Bruno er gået i hårdtræningslejr for at blive den perfekte mgp-vært og ikke mindstblive bedre til tal. Han skulle gerne uddele point til finalisternemed lidt større præcision, end han var i stand til, da han hver dagåbnede de forkerte julekalenderlåger sidste år.

Store oplevelser i vente

De tre bedst placerede i det danske mgp kanglæde sig til at lave en fælles cd. Udover deres mgp-sang fårvinderen tre andre sange med på cd’en mens nummer to og tre har toandre sange med. Oven i hatten skal de fem bedst placerede ogsågive den gas til næste års fire Åh Abe-koncerter i Aalborg, Århus,Odense og København. Så der er masser af oplevelser i vente.

I år har de nordiske lande meldt sig ud af DetEuropæiske Junior mgp. Til gengæld får de tre bedst placerede i dendanske finale æren af at forsvare de rød-hvide farver ved detnordiske mgp i Stockholm i november. Et show som vil sætte fokus påbørnene og på legen.

- DR vil sikre sig, at det nordiske mgp ersjovt. Derfor har vi sammen med de andre nordiske lande lyst til atlave alle tiders børneshow - det nordiske mgp! DR har været gladefor at deltage i det europæiske mgp, men i år vil vi prøve nogetnyt, siger Anja Hauberg.

Jurymedlemmerne

For at øge åbenheden i heleudvælgelsesprocessen af de 10 finalister, valgte DR i 2004 atoffentliggøre navnene på jurymedlemmerne. Det gælder selvfølgeligogså i år, hvor de seks medlemmer er:

- Jeppe Kaas er den erfarne musiker meden uddannelse fra Rytmekonservatoriet. Udover sin medvirken påutallige plader, har han blandt andet turneret med navne som KasperWinding, Søs Fenger og Søren Sko. Han har desuden skrevet sangenetil og produceret de to seneste Kaj og Andrea-plader, og så har hanlavet musikken til børne- og ungdomsfilm som ”Kærlighed ved førstehik” og ”Min søsters børn”.

Kristian Borregaard er det musikpædagogiskeislæt i juryen. Han har undervist på Aalborg og Aarhus Universitet,diverse højskoler og fungerer som censor på Det JyskeMusikkonservatorium. Desuden er han kapelmester, komponerer selvmusik til film, tv og teater, han har lavet radiojulekalendre,skrevet børnebøger og været executive producer på en lang rækkemusikproduktioner - bl.a. MGP 2001-2005.

DR har selv fire medlemmer i juryen. Det ermgp-redaktør Anja Hauberg, produktionsleder AnitaLarsson, redaktør Mads Lindemann og chef forB&U-afdelingen, Lene Nordin.

 

SANG NR. 1

Lulu-Ley

Louise Raundahl Kristensen(L): Synger

Julie Hindse-Nielsen (J): Danser

Anna Kristine Jørgensen (A): Danser

Vores alder og højde:   

L. 9 år, 128 cm.

J. 9 år 145 cm.

A. 8 år, 132 cm.

Det hedder sangen: ’Det bedste jegved’

Det handler sangen om: Veninder

Så længe har vi kendt hinanden: Kendthinanden i tre år. Vi går i skole sammen.

Har vi optrådt sammen før: Nej. Men vihar gået til kor sammen. Louise har sunget til 1. skoledag og fars40 års fødselsdag.

Bedste mgp-deltager nogensinde:  

L. Twiz og Signe K.

J. Twiz

A. Anne Gadegaard, Twiz og Signe K.

Største idol:  

L. Kelly Clarkson

J. Avril Lavigne

A. Dolph

Vildeste drøm med musikken: Gi’ koncertpå ’Rock under broen’ i Middelfart.

Det laver vi i fritiden:   

L. Fodbold, kor og ukulele

J. Fodbold og ukulele

A. Spejder, klaver og kor

Her bor vi: Vi bor alle tre iMiddelfart.

Vores klasse: Louise og Anna går i 3b.Julie i 3a på samme skole.

Mit drømmejob:      

L. Pædagog

J. Kendt fodboldspiller

A. Kendt sanger

Min livret og yndlingsdrink:    

L. Tortilla og cola

J. Tortilla og kondivand

A. Pandekager og cola

Min yndlingsfarve:     

L. Turkis

J. Turkis

A. Rød

Kæledyr:   

L. To fisk

J. En dværghamster

A. Nej tak

Yndlings-CD:    

L. Dansk Melodi Grand Prix2004                                  

J. Big Hits 2003

A. Amy Diamond

 

SANG NR. 2

Foz’n’s

Mark Fosnæs (Ma): Synger og rapper

Karina Fosnæs (K): Danser og syngerkor

Mie Rauhm (Mi): Danser og syngerkor

Vores alder og højde:     

Ma. 13 år, 151 cm.

K. 15 år, 160 cm.

Mi. 14 år, 157 cm.

Det hedder sangen: ’Mit hood’

Det handler sangen om: Nørresundby

Så længe har vi kendt hinanden: Vi haralle tre kendt hinanden i mange år. Karina og Mie har væretkonkurrencedansere sammen i seks år.

Har vi optrådt sammen før: Nej

Største oplevelse med at optræde: Markspillet trommer i mange år og blandt andet spillet på Skråen iAalborg - det var vildt. Karina og Mie har vundet jyskemesterskaber i discostar. Og danset for selveste Mary........

Bedste mgp-deltager nogensinde:   Razz,Razz og Razz....

Største idol:      

Ma. Ying Yang Twins

K. Missy Elliott

Mi. Eminem

Vildeste drøm med musikken: Lave egencd uden at gå konkurs bagefter.....

Det laver vi i fritiden:      

Ma. Spiller trommer og fodbold

K og Mi. Går til disco, hiphop, street, break,chearleading, ballet, showdance og musicaldans.

Her bor vi: Alle tre i Aalborg

Min klasse:      

Ma. 8. klasse

K. 9. klasse   

Mi. 8. klasse

Mit drømmejob:   

Ma. Musiker

K. Folkeskolelærer

Mi. Advokat

Min livret og yndlingsdrink:       

Ma. Ris á l’amande og Cola

K. Mexicansk mad og Fanta Exotic

Mi. Rød bøf og Is the

Min yndlingsfarve:      

Ma. Blå

K. Lyserød

Mi. Turkis

Kæledyr:      

Ma. en hund

K. en hund og en kat

Mi. Nej

Yndlings-CD:            

Ma. Dance chart cd’erne

K. Dance chart cd’erne

Mi. Dance chart cd’erne      

 

SANG NR. 3

C-Power

Christine Hornstrup Dissing(Ch): Synger og danser

Camilla Engelund Rønde (Ca): Synger ogdanser

Vores alder og højde:        

Ch. 9 år, 140 cm.

Ca. 10 år, 139 cm.

Det hedder sangen: ’S, P eller K’

Det handler sangen om: Leg

Så længe har vi kendt hinanden: I seksår - det var i børnehaven.

Har vi optrådt sammen før: Jo til enspringgymnastikopvisning. Men springgymnastik var altså lidtkedeligt

Bedste mgp-deltager nogensinde:   

Ch. Signe K. og Line

Ca. Signe K. og Line

Største idol:   

Ch. Lene Dissing, som er min faster

Ca. Danseorkestret og sangen ’Kom tilbagenu’.

Vildeste drøm med musikken:    

Ch. At vinde det Nordiske mgp.

Ca. At lave flere sange, der minder om denneher.

Det laver vi i fritiden:    

Ch. Ridning, samspil, linedans og showdans

Ca. Linedans og showdans

Her bor vi: Vi bor begge to i Ry

Vores klasse: Vi går i den samme 4.klasse.

Mit drømmejob:        

Ch. Sanger

Ca. Danselærerinde

Min livret og yndlingsdrink:     

Ch. Spaghetti med kødsovs og Slushice

Ca. Lasagne og kondivand

Min yndlingsfarve:     

Ch. Orange

Ca. Lilla

Kæledyr:      

Ch. Masser af fisk, tre kaniner og en kat

Ca. To hamstrer

Yndlings-CD:          

Ch. Simone

Ca. Hits for Kids 14

 

SANG NR. 4

The Rollings

Tone Ottilie Frederiksen (T):Synger og danser

Aske Severin Frederiksen (A): Synger ogdanser

Rebecca Matthies Herskind (R):Synger og danser

Vores alder og højde:   

T. 10 år, 167 cm.

A. 9 år, 142 cm.

R. 10 år, 142 cm.

Det hedder sangen: ’Skal vi vædde’

Det handler sangen om: Glæde

Så længe har vi kendt hinanden: Tone ogAske er søskende og de har kendt Rebecca siden børnehaven. I daggår de i skole sammen.

Så længe har vi sunget: Tone og Askehar lavet en cd til mors fødselsdag hvert år siden Tone var syv år.Rebecca har også sunget siden hun var syv år - blandt andet ikor.

Største oplevelse med at optræde: Toneog Aske er enige om, at castingen til mgp har været det største.Rebecca har sunget solo til en revy på fritidshjemmet.

Bedste mgp-deltager nogensinde:  Nicolai, Nicolai og Nicolai....

Største idol:   

T. Shubidua

A. Sean Paul

R. Sugababes

Vildeste drøm medmusikken:                 

T. At blive blandt de fem bedste i mgp

A. At vinde mgp

R. At udgive cd, hvor jeg synger solo

Det laver vi i fritiden:   

T. Spiller teater, synger og spillerklaver

A. Spiller Playstation og kravler rundt påtage....

R. Spiller ’Sing Star’ på Playstation og ersammen med venner.

Her bor vi: Christianshavn

Min klasse:   

T. 5. klasse

A. 3. klasse   

R. 4. klasse

Mit drømmejob:

T. Teaterskuespiller

A. Rocksanger

R. Realitystjerne

Min livret og yndlingsdrink:

T. Hummer og mælk

A. Sandwich med kylling og cacao

R. Livret ved jeg ikke, men jeg elskerhyldeblomstdrik

Min yndlingsfarve:  

T. Grøn

A. Brun

R. Rosa

Kæledyr:

T. En kanin

A. Nej

R. Nej

Yndlings-CD: 

T. Jesus Christ Superstar

A. Sean Paul med ‘Trinity’

R. Raveonettes                    

                      

SANG NR. 5

WeMix

Simon Opalka (Si): Rapper, synger ogdanser

Rami El-Daoud (R): Rapper, synger ogdanser

Sofie Mathilde Jacobsen (S): Kor ogdanser

Amalie Mathilde   Jacobsen (A): Kor ogdanser

Vores alder og højde:   

Si. 14 år, 170 cm.

R. 15 år, 172 cm.

S. 11 år, 164 cm.

A. 13 år, 162 cm.

Det hedder sangen: ’Få din boogiepå’

Det handler sangen om: At chille ud

Så længe har vi kendt hinanden: Simonog Rami har kendt hinanden fra de var helt små. Det samme har Sofieog Amalie, der er søskende. De fire mødte hinanden sidste sommer påen basketballbane.

Har vi optrådt sammen før: Nej, detbliver første gang.

Største oplevelse med at optræde: Simonog Rami optrådte i Tivoli Friheden for fire år siden. Sofie ogAmalie lavede teater sammen på Gjellerup-scenen for to årsiden.

Bedste mgp-deltagernogensinde:           

Si. Cool Kids

R. Shout

S. Shout

A. Cool Kids

Største idol:   

Si. Marc Johnson

R. Marc Johnson

S. Kelly Clarkson

A. Bryan Rice

Vildeste drøm med musikken: At skullepå turné i USA og lave en kæmpekoncert ligesom Madonna iHorsens.

Det laver vi ifritiden:                              

Si. Fodbold og lytter til musik

R. Basketball, skateboard, computer ogmusik

S. Ridning, kirkekor, rollespil ogkeyboard

A. Dans og rollespil

 Her bor vi: Simon og Rami bor i Tilst,mens Sofie og Amalie bor i Amstrup ved Odder.

 Min klasse:   

Si. 8. klasse

R. 9. klasse

S. 5. klasse

A. 7. klasse

 Mitdrømmejob:                                       

Si. Rapper

R.   Computeringeniør

S. Præst

A. Advokat

Min livret og yndlingsdrink:                 

Si. Pizza og cola

R. McDonalds og cola

S. Spareribs og iskaffe

A. ’Fars food’ he he.... og varm cacao

Minyndlingsfarve:                                   

Si. Grøn

R. Lyserød

S. Gul

A. Lyserød

Kæledyr:                                                  

Si. Nej

R. En hund

S. To hunde

A. To hunde

Yndlings-CD:                                            

Si. Marc Johnson ’Det passer’

R. Marc Johnson ’Det passer’

S. Danser med Drenge

A. Anden ’Søvnløs’.

                     

SANG NR. 6

Pippi Punk

Katinka Noor Harees Lassen(K): Synger

Sophia Hage (S): Synger

Frida Søltoft Jensen (F): Kor

Nina Kofoed Johannsen (N): Kor

Vores alder oghøjde:                               

K. 9 år, 132 cm.

S. 9 år, 130 cm

F. 9 år, 132 cm

N. 9 år, 136 cm.

Det hedder sangen: ’De gamle damer’

Det handler sangen om: Gamledamer....

Så længe har vi kendt hinanden: I treår. Vi går alle fire i samme klasse

Har vi optrådt sammen før: Kun tilskolens eget mgp. Men det var rigtig sjovt.

Bedste mgp-deltagernogensinde:           

K. Det ved jeg faktisk ikke...

S. Lucas

F. Twiz

N. Twiz

Største idol:   

K. Michael Jackson

S. Elvis

F. Drengene fra Angora

N. Britney Spears

Vildeste drøm med musikken: At optrædetil ’Åh Abe’-koncerterne. Hvis det altså ikke regner ned påos.....

Det laver vi ifritiden:                              

K. Fodbold

S. Jeg går faktisk ikke til noget lige nu

F. Kor og svømning

N. Kor, dans, klaver og svømning

Her bor vi: Vi bor alle fire påØsterbro i København

Vores klasse: Vi går i 3. klasse

Mitdrømmejob:                                       

K. Designer eller sanger

S. Opfinder

F. Designer eller sanger

N. Designer eller sanger

Min livret og yndlingsdrink:

K. Stegt pasta med salat og smoothie

S. Pasta med kødsovs oghindbær/jordbær/brombær smoothie

F. Thadik og æblecider

N. Æbleskiver m. flormelis og mælk

Minyndlingsfarve:                                   

K. Lyseblå

S. Turkis

F. Violet

N. Blå

 Kæledyr:                                                  

K. Nej

S. 23 fisk

F. En kat

N. En kat og to marsvin

Yndlings-CD:                                            

K. Michael Jackson ’Dangerous’

S. Drengene fra Angora

F. Shakira

N. Britney Spears               

 

SANG NR. 7

Seb

Sebastian Øberg Nielsen (S): Guitar ogsang

Magnus Kaiser (Mag): Bas

Mathias Okholm (Mat): Trommer

Vores alder og højde:                              

S. 13 år, 162 cm.

Mag. 15 år, 170 cm.

Mat. 13 år, 158 cm.

Det hedder sangen: ’Tro på os to’

Det handler sangen om: Kærlighed

Her har vi mødt hinanden: I voresfritidsklub, hvor vi har spillet sammen i næsten 2½ år.

Så længe har vi spillet:                            

S. Sunget og Spillet guitar siden jeg var 8-9år

Mag. Spillet bas i 2½ år

Mat. Sunget og Spillet trommer og guitar i 2½år.

Har vi optrådt sammen før: Ja

Største oplevelse med at optræde: Udentvivl Aalborg Ungdomsfestival, hvor vi spillede for 200 på denstore scene. Wowww.......

Bedste mgp-deltager nogensinde: Det ervi vist alle enige om er Morten Fillipsen med ’Du er ikke som deandre pi’r’.

Største idol:                                               

S. Gavin Degraw

Mag. Metallica

Mat. Gavin Degraw

Vildeste drøm med musikken: At vindehele lortet og køre i limousine resten af livet.....

Det laver vi i fritiden:                              

S. Fodbold og musik

Mag. Musik og arbejde

Mat. Fodbold og musik

Her bor vi: Vi kommer alle tre fraAllerød.

Min klasse:                                             

S. 7. klasse

Mag. HTX

Mat. 7. klasse

Mit drømmejob:                                       

S. Spille musik og kunne leve af det

Mag. Uha... måske noget inden for politietog/eller militæret

Mat. Fodboldstjerne

Min livret ogyndlingsdrink:                    

S. Kinesermad og cola

Mag. Hawaiipizza og cola

Mat. Pizza og spaghetti med kødsovs ogcola

Min yndlingsfarve:                                  

S. Blå

Mag. Blå

Mat. Grøn

Kæledyr:                                                   

S. En kat

Mag. En hund og tre katte

Mat. En hund

Yndlings-CD:                                           

S. Gavin Degraw ’Chariot’

Mag. Metallica

Mat. Gavin Degraw ’Chariot’

 

SANG NR. 8

 Lil G

 Jimmi Ismaili (J): Rapper

Simone Jankowski Piil (Si): Danser

Sabrina Slot Jensen (Sa): Danser

Sofie Andrea Rommelhoff(So): Danser

Vores alder oghøjde:                               

J. 12 år, 154 cm.

Si. 12 år, 158 cm.

Sa. 13 år, 165 cm.

So. 12 år, 154 cm

Det hedder sangen: ’Penge’

Det handler sangen om: Penge

Så længe har vi kendt hinanden: Harlige mødt hinanden. Da Jimmi kom med i mgp, spurgte han på denlokale danseskole, om der var nogle dansere, som ville hjælpe ham.Mira er Jimmis kusine fra Sverige, og de har selvfølgelig kendthinanden altid.

Har vi optrådt sammen før: Nej, menJimmi har rappet i fem måneder og gået til keyboard på musikskole.Nu er han også begyndt til sang.

Bedste mgp-deltagernogensinde:           

J. Lucas og Nicolai

Si. Nicolai

Sa. Shout

So. Nicolai

Største idol:   

J. Daddy Yankee

Si. Jeg aner det ikke

Sa. Britney Spears

So. Eminem

Vildeste drøm med musikken: At vindemgp.

Det laver vi i fritiden:                              

J. Spille fodbold og rappe

Si. Danser

 Sa. Danser

So. Danser

Her bor vi:     

J. Maribo

Si. Karlby

Sa. Byskov

So. Nykøbing F.

Min klasse: 

J. 5. klasse

Si. 7. klasse

Sa. 7. klasse

So. 6. klasse

Mit drømmejob:                                       

J. Sanger

Si. Frisør

Sa. Skuespiller

So. Stylist

Min livret ogyndlingsdrink:                  

J. Durumrulle og kondivand

Si. Brændende kærlighed og Fanta

Sa. Lasagne og milk-shake

So. Hjemmelavet burger og cola

Min yndlingsfarve:                                  

J. Hvid

Si. Lysegrøn

Sa. Sort

So. Lyserød

Kæledyr:                                                   

J. Nej

Si. En kat

Sa. En kanin

So. En hund

Yndlings-CD:                                           

J. Daddy Yankee

Si. Jeg ved det ikke

Sa. Alle Britney Spears cd’er

So. Puha... Jeg ved det ikke

 

SANG NR. 9

Mams

Stina Hartvig Nørbæk (S): Synger ogdanser

Michelle Froulund (Mi): Synger ogdanser

Alberte Oline Pihl Sørensen (A): Syngerog danser

Marie Louise Staffeldt (Ma): Synger ogdanser

Vores alder oghøjde:                               

S. 9 år, 140 cm.

Mi. 9 år, 140 cm.

A. 9 år, 134 cm.

Ma. 9 år, 138 cm.

Det hedder sangen:    ’Bang bang’

Det handler sangenom: Cowboys......

Så længe har vi kendt hinanden: Tre år.Vi går i samme klasse.

Har vi optrådt sammen før: Ikke rigtig.Men vi har sunget med hele klassen.

Bedste mgp-deltagernogensinde:           

S. Bips’n’Chips med Computersangen

Mi. Razz

A. Anne Gadegaard

Ma. Lucas

Største idol:   

S. Britney Spears

 Mi. Shakira

 A. Gwen Stefani

 Ma. Black Eyed Peas

 Vildeste drøm med musikken: At udgiveen cd og optræde for hele vores skole....

 Det laver vi ifritiden:                              

S. Gymnastik og håndbold

Mi. Spejder, håndbold og gymnastik

A. Blokfløjte og svømning

Ma. Svømning og gymnastik

Her bor vi: Alle sammen i Virum

Vores klasse: Vi går i den samme 3.klasse

Mit drømmejob:                                      

S. Skuespiller

Mi. Filmstjerne

A. Politiker

Ma. Underviser på Handelshøjskolen

Min livret ogyndlingsdrink:                    

S. Flæskesteg med brun sovs og vand

Mi. Tacos og cola

 A. Sushi og cola

 Ma. Min fars mad og cola

Minyndlingsfarve:                                   

S. Lysegrøn

 Mi. Babyblå

A. Lysorange

Ma. Turkis

Kæledyr:                                                   

S. Nej

Mi. Nej

A. To kaniner

Ma. Nej

Yndlings-CD:                                            

S. Alle mgp-cd’erne

Mi. Alle Now-cd’erne

 A. Jeg ved det ikke rigtig

 Ma. Aææe Now-cd’erne

 

 SANG NR. 10

 SMSJKM

 Jasmin El Hasni (J): Synger ogdanser

Sarah Gammelgård (S): Synger ogdanser

Michelle Olsen (M): Synger ogdanser

Hana Chirine Cherabi (H): Synger ogdanser

Stella La (St): Synger og danser

Kathylyn Membrere (K): Synger ogdanser

 Vores alder og højde:                              

J. 10 år, 139 cm.

S. 13 år, 149 cm.

M. 13 år, 165 cm.

H. 13 år, 165 cm.

St. 11 år, 139 cm.

K. 12 år, 145 cm.

Det hedder sangen: ’Der var en dreng,der ku’ li’ en pige’

Det handler sangen om: Kærlighed 

Så længe har vi kendt hinanden: I etpar år. Vi har mødt hinanden i vores fritidsklub.

Har vi optrådt sammen før: Nej

Største oplevelse med atoptræde:                             

J. I 0. klasse, da jeg skulle optræde for heleskolen.

S. Da jeg var til afdansningsbal.

M. Da jeg sang for de andre børn påskolen.                                         

H. Castingen til mgp.

St. Da jeg sang for hele klubben, og der ogsåkom børn fra andre klubber.

K. Da jeg sang for de andre børn påskolen.

 Bedste mgp-deltagernogensinde:         

J. Shout

S. Razz

M. Razz

H. Shout

St. Det ved jeg ikke

K. Razz

Største idol:                                               

J. Shakira

S. Kelly Clarkson

M. Mariah Carey

H. Jagged Edge

St. Britney Spears

K. T Pain      

Vildeste drøm med musikken: At vindemgp og komme med i den nordiske finale.

Det laver vi i fritiden:                              

J. Dans, spejder, svømning og sejlads

S. Dans

M. Fodbold

H. Sammen med veninder og chatter

St. Dans og sammen med veninder

K. Dans og sammen med veninder            

Her bor vi: Jasmin, Sarah, Michelle ogStella bor i Sydhavnen. Hana og Kathylyn bor i Valby.

Min klasse:   J. 5. klasse

S. 7. klasse

M. 7. klasse

H. 8. klasse

St. 6. klasse

K. 6. klasse   

Mit drømmejob:                                       

J. Læge

S. Politidame

M. Dyrlæge

H. Kosmetolog

St. Tøjdesigner

K. Kunstner (maler)

 Min livret ogyndlingsdrink:                    

J. Lasagne og Fanta

S. Lasagne og Ribena

M. Taco skaller og sodavand

H. Mexicansk mad og kondivand

St. Stegte nudler og Is the

K.   Pansit (filippinsk ret) ogSprite              

Min yndlingsfarve:                                

J. Blå

S. Lyserød

M. Gul

H. Hvid

St. Lyslilla

K. Lysegrøn

Kæledyr:                                                   

J. To kaniner og en fugl

S. En hund

M. En hund

H. Nej

St. En kat

K. Tre hunde påFilippinerne                                           

Yndlings-CD:                                           

J. Shakiras nyeste cd

S. Pussycat Dolls

M. Mariah Careys første cd

H. Mariah Careys nyeste cd

St. Mariah Careys nyeste cd

K. Pussycat  Dolls

 

PRODUCERE

I samarbejde med Kristian Borregaard har DRvalgt 10 dygtige producere til at få finalisternes flotte sange tilat lyde endnu bedre. De 10 producere er:

 

Sang nr. 1: ”Det bedste jeg ved” -JayJay

Sangen er produceret af Jonas Jeberg bedrekendt som JayJay. JayJay er sangskriver, trommeslager og producer.Han har arbejdet med et hav af både danske og internationale navnesom: MYA, Christian Waltz, Brian Rice, Overground, 365, DavidBrisbal, A-teens, Double, Mariana Ochoa (OV7) og mange andre.

 

Sang nr. 2: ”Mit Hood” - Pilfinger

Produceret af Lasse Kramhøft - bedre kendt somPilfinger. Pilfinger har tidligere produceret for kendte navne som:Johnson, Bombay Rockers, Alex, Zindy, Alias, Jonas, BikstokRøgsystem og Natasha.

 

Sang nr. 3: ”S,P eller K” - RobertUhlmann

Produceret af svenske Robert Uhlmann. RobertUhlmann har produceret for en række andre musikere. Her kan nævnesden tidligere mgp-vinder  Anne Gadegaard, Aneela, Arash,Cartoons, Daze, Dr. Alban, Dr. Bombay, Günther & The SunshineGirls, Tiggy og Twiz.

 

Sang nr. 4: ”Skal vi vædde” -Seebach&Seebach

Produceret af: Seebach&Seebach. Rasmus ogNicolai Seebach skriver og producer popmusik med undertoner af Rn’Bog Hip Hop. De har lavet musik sammen i 10 år og har blandt andetlavet støttesangen til Asien “Hvor små vi er”. Desuden har de lavetde tidligere mgp-deltagere B-Boys.

 

Sang nr.5: ”Få din Boogie på” – Sieber ogSchrøder

Produceret af Sieber og Schrøder også kaldetPåØåalladium. Gennem flere år har de leveret sange og produktionertil "Popstars" i flere forskellige lande. De har desuden leveretsange til det amerikanske projekt "The X-factor" og har produceretfor mgp-navne som Cool Kids, Lucas og sidste års vinder Nicolai.Desuden står de bag navne Dj Aligator, Shayne Ward, Bryan Rice,Barcode Brothers Daze og Sisse Marie.

 

Sang nr. 6: ”De gamle damer” – JanLysdahl

Produceret af Jan Lysdahl. Jan Lysdahl harfungeret på den danske musikscene i mange år og har før producerettil mgp. Producerede bl.a. Sisse (den første vinder af mgp).Desuden har Jan produceret og skrevet for et utal af navne i ind-som udland heriblandt Johnny Logan, Creamy og Carola. Havde sidsteår en nummer et på den japanske hitliste og i år en nummer et iUSA.

 

Sang nr. 7: ”Tro på os to” – RuneWestberg

Produceret af Rune Westberg. Udover atproducere er Rune både guitarist, mixer og sangskriver. Han harblandt andet arbejdet med Saybia, Carpark North, Tue West, BethHart, Michael Learns to Rock, Stomped, Sparkler og MagtensKorridorer.

 

Sang nr. 8: ”Penge” - Ezi Cut

Produceret af Thomas Hinz, bedre kendt som EziCut. Ezi Cut har produceret for mange store navne gennem flere år.For nylig har han produceret Jokerens DMA-vindende debut album"Alpha Han". Netop nu er han aktuel med Jokerens nyeste single"Gravøl" feat. L.O.C. og Niarn.

 

Sang nr. 9:”Bang Bang” - Quang

Produceret af Quang. Lars Quang er nok mestkendt for sit arrangement i C21, som han har startet, skrevet ogproduceret for. Derudover har han blandt andet produceret ogskrevet sange til det danske drengeband Unite, sidste årsmgp-vinder Nicolai, Zindy, Breeze og forskellige boybands fra bådeEuropa og Asien.

 

Sang nr. 10: ”Der var en dreng, der ku’ li’en pige” - Boe Larsen

Produceret af Boe Larsen. Boe Larsensamarbejder med mange forskellige danske kunstnere - Blandt andetHanne Boel, Søren Sko, Michael Learns to Rock, Maria Lucia, JamesSampson, EyeQ og mange andre.