Michael Arreboe ny kanalchef for dr.dk

Den 42-årige Michael Arreboe, der de seneste 10 år har arbejdet med Politikens digitale medier, bliver ny kanalchef for dr.dk.

DR har fundet en ny kanalchef for dr.dk. Hans navn er Michael Arreboe.

Michael Arreboe er 42 år og har stor erfaring med udvikling af digitale medier. Han kommer fra dagbladet Politiken, hvor han har været digital mediechef og siden 2001 haft ansvaret for udviklingen af politiken.dk.

“Vi havde et særdeles stærkt ansøgerfelt til stillingen, og det gjorde det muligt for os at finde en person med den helt rigtige kombination af egenskaber. Michael Arreboe har en veludviklet sans for public service, han har stærke lederegenskaber og en solid journalistisk baggrund. Læg dertil, at manden har humor og et vindende væsen. Jeg er sikker på, at det bliver en stor gevinst at få Michael Arreboe med på DR-holdet”, siger DRs mediedirektør, Mikael Kamber.

På Politiken har Michael Arreboe gennemført store omstillingsprojekter, blandt andet af design og produktionssystem, som dr.dk også står over for i det kommende år.

Bliver en stor udfordring

”Jeg glæder mig naturligvis meget til at begynde i DR. DR er inde i en spændende udvikling, og jeg ser frem til at yde mit bidrag i samarbejde med husets mange dygtige medarbejdere. Det bliver en stor udfordring at stå i spidsen for Danmarks største digitale indholdsmedie, og jeg går ydmygt til opgaven med at sikre, at alle danskere får høj kvalitet og relevant indhold for licenspengene”, siger Michael Arreboe.

Får rollen som redaktionsleder

Siden Nicolai Porsbo forlod stillingen som kanalchef for en måned siden, har Marie Louise Hjerrild Poder fungeret som chef for dr.dk.

“Marie Louise styrer i øjeblikket dr.dkmed meget sikker og dygtig hånd. Hun fortsætter som konstitueret, indtil Michael Arreboe tiltræder, og herefter vil Marie Louise få rollen som redaktionsleder og som stedfortræder for kanalchefen,” siger Mikael Kamber.

MICHAEL ARREBOES CV

Født 6. april 1968 i Næstved
Selvlært

Job:

1992-1996: Redaktør Månedsmagasinet Agenda (ejet af Århus Stiftstidende) 
1998-2001: Netredaktør Århus Stiftstidende 
2001-2007: Redaktør politiken.dk, medlem af redaktionsledelsen fra 2003 
2007-2010: Digital mediechef, Politiken
P.t.: Projektleder, Politiken 

  Telfonnummer: 35204000
  Afdeling: DR Medier
  Navn: Mikael Kamber
  Titel: Mediedirektør
Anden kontaktperson
Pressekontakt: Yderligere oplysninger