Millings Skygge - sommerradio på P3

Med reportere i hele landet og vært Henrik Milling, der er så bleg at han nærmest er blå, er der dømt radio med solfaktor 50, når P3s sommerprogram ’Millings Skygge’ går i luften mandag 27. juni kl. 9.00 - fra et stort villatelt i P3s studie 81.

  • Henrik Milling (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)
  • Henrik Milling (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)
1 / 2

Med reportere i hele landet og vært Henrik Milling, der er såbleg at han nærmest er blå, er der dømt radio med solfaktor 50, nårP3s sommerprogram ’Millings Skygge’ går i luften mandag 27. junikl. 9.00 - fra et stort villatelt i P3s studie 81.

Solcreme og parasoller er uundværlige, når P3snye sommerprogram ’Millings Skygge’ tager temperaturen påsommerlandet fra mandag 27. juni og syv uger frem. Med durkdrevnesommerkonkurrencer, forbrugerundersøgelser, gæster i studiet ogreportere, der sommeren igennem vil rapportere live fra heleDanmark og sommerens mange festivaler, er radioen obligatorisk, nårdanskerne læner sig tilbage i kontorstolen eller lægger sig påstranden med øl i køletasken.

De rødes klub - sympati med desolsky

Det er imidlertid ikke alle danskere, der erdus med solskin og strandvejr. En af disse er rødhårede HenrikMilling, der mildest talt har et anstrengt forhold til solen.Derfor vil han i P3s sommerprogram slå et slag for alle derødhårede, de blege og de blå, der af nødvendighed fører en lysskytilværelse om sommeren.

Det var Lance Armstrong, der introducerede detgule armbånd sidste år, og nu er turen kommet til ’MillingsSkygge’, der introducerer Det røde armbånd. Det skal bæresaf alle dem, der ikke tåler solen, og af alle os solnydere, der medrøde armbånd viser sympati med de solsky. P3-lytterne kan få etarmbånd ganske gratis, og dermed blive optaget i De rødesklub, hvis de gør sig fortjent til det. Det kan være at man haren grandonkel, der er albino eller inderligt ønsker at tilkendegivederes sympati med de røde af ren og skær kærlighed ogmedmenneskelighed.

Forbrugertests, konkurrencer ogfestival

Med en række undersøgelser og tests sørgerreporterne i landet at give lytterne brugbar og handlingsanvisendeinformation om produkter og situationer, som man ikke kan undgå atkomme ud for i sommertiden. Eksempelvis vil de fleste mænd findedet særdeles relevant endelig at få afsløret, hvor meget entissemand skrumper i koldt vand, og hvornår den får normalstørrelseigen. De danske stande vil også komme under reporternes kritiskelup mht. badevand, distance til kiosker, og kvalitet af is.

Konkurrencer er et klassisk element i godsommerradio, og er selvfølgelig også en uundværlig del af ’MillingsSkygge’. Lytterne vil i løbet af de syv uger blive opfordret til atsamle et villatelt på tid og dermed vinde præmier, hæder og ære.Hele konkurrencen afgøres i en stor finale i den sidste uge afsommerprogrammet. Traditionen tro kommer man heller ikke uden om atfå kåret Danmarks lækreste strandbabe og strandløve. MillingsSkygge vil opfordre lytterne til at sende billeder ind, derefterfølgende vil blive lagt på nettet, hvor kåringen vil findested gennem en internetafstemning.

Er man ikke blandt de heldige ejere af enbillet til årets Nibe Festival eller simpelthen ikke orker dentraditionelle festival-tumult - så er der ingen grund til atfortvivle. Allerede fra første uge af Millings Skygge kanlytterne komme med til Nibe Festivalen med stemningsreportager,interviews og livetransmissioner. Det er første gang at P3 dækkerNibe Festivalen. 

  • Millings Skygge, alle hverdage på P3, fra mandag 27.juni til fredag 12. august

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk